Private lease de Alfa Romeo Tonale voor een vast maandbedrag!

De designelementen die verwacht worden van een echte Alfa Romeo met de praktische kwaliteiten van een SUV. De Tonale kenmerkt zichzelf door een SUV te zijn die het lukt om sportiviteit uit te stralen en ook nog eens zo te rijden.

Met Alfa Romeo Private Lease rijdt u onbezorgd in een nieuwe Alfa Romeo Tonale. De looptijd bepaal je zelf. Voor een vast bedrag ervaar je de overtreffende trap van rijplezier.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Alfa Romeo Tonale

De Alfa Romeo Tonale als eerst ervaren?

De Tonale is een echte Alfa Romeo zoals u mag verwachten. Om de Tonale echt te ervaren, moet u er in hebben gereden. Wij laten je graag kennismaken met onze Tonale tijdens een uitgebreide proefrit.  Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto. 

Private lease de Alfa Romeo Tonale

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Tonale private lease

Wat kost het private leasen van een Alfa Romeo Tonale?

 De Alfa Romeo Tonale is al beschikbaar vanaf €579 per maand. Bij dit bedrag zit alles inbegrepen wat nodig is om zorgeloos te rijden.

Hoe groot is de Alfa Romeo Tonale?

De Alfa Romeo Tonale is een compacte SUV met ruimte voor 5 passagiers. De Tonale beschikt over een kofferbak van 500 liter.

Wordt er een leeftijdsgrens gehanteerd bij het leasen van een Alfa Romeo Tonale?

Ja, private lease is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder. Daarnaast dien je in het bezit van een in Nederland geldig rijbewijs te zijn. Bij ons geldt geen maximum leeftijd.