Alfa Romeo Service en Onderhoud

Behoud de waarde van je auto. Laat hem onderhouden door Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive.  

Onze professionals werken met liefde aan jouw Alfa Romeo  

Je wilt jouw Alfa Romeo natuurlijk in topconditie houden. Dat vraagt om onderhoud door een merk-erkende dealer. Bij Hedin Automotive helpen wij je graag. In onze vestigingen hebben wij een moderne werkplaats en gecertificeerde monteurs die met liefde aan jouw Alfa Romeo werken. Zo weet je zeker dat je weer veilig de weg op gaat en dat jouw auto zijn waarde behoudt. Toe aan onderhoud? Maak snel en eenvoudig een afspraak via onze werkplaatsplanner.  

Alfa Romeo onderhoud, acties en onderdelen

Alfa Romeo APK bij Hedin Automotive

Heb je de oproep vanuit het RDW ontvangen dat jouw Alfa Romeo APK gekeurd moet worden? Bij Hedin Automotive betaal je in combinatie met een onderhoudsbeurt €19,95 voor de APK. Kom je voor een losse APK? Dan betaal je €39.95. Ben je in het bezit bent van een Alfa Romeo Service Plus Pas? Dan wordt de APK gratis uitgevoerd tijdens een onderhoudsbeurt. De afmeldkosten bij het RDW zijn dan nog wel voor jouw rekening.

Plan eenvoudig en snel een afspraak voor de APK van jouw Alfa Romeo via de werkplaatsplanner.  

15% korting op accessoires

Tijdens de zomercheckweken krijg je maar liefst 15% korting op accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een dakkoffer, pech-onderweg-set, bagage-organizer of een fietsendrager. Kom langs bij een van onze vestigingen en vraag naar meer informatie over de actie en al onze accessoires.

*Deze actie is alleen geldig op de merken: Fiat, Alfa Romeo en Jeep

Alfa Romeo ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Alfa Romeo en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Alfa Romeo-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Alfa Romeo en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Alfa Romeo repareren.

Laat je Alfa Romeo regelmatig onderhouden

Ieder auto heeft onderhoud nodig. Zo ook jouw Alfa Romeo. Bij ons, Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive, hebben wij alles in huis om jouw Alfa vakkundig te onderhouden. Van de grote en kleine onderhoudsbeurt tot specialistische vraagstukken. Uiteraard werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw Alfa Romeo waardevast blijft. We zetten je graag weer veilig op weg, dus plan tijdig jouw periodieke onderhoudsbeurt. 

CONTROLE OP ESSENTIËLE ONDERDELEN VAN JOUW ALFA ROMEO

Goed en regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je niet voor onverwachte problemen komt te staan. In het onderhoudsboekje van jouw Alfa staat wanneer je auto weer toe is aan een onderhoudsbeurt. Bij Hedin Automotive raden we je altijd aan om minstens één keer per jaar je auto een onderhoudsbeurt te geven. Tijdens de onderhoudsbeurt aan jouw Alfa Romeo wordt je auto op tientallen punten gecontroleerd. Essentiële onderdelen zoals je remmen worden dan geïnspecteerd op slijtage. Ook zitten de volgende onderhoudspunten inbegrepen bij de onderhoudsbeurt: olie en oliefilter vervangen, luchtfilter vervangen en airco controle. 

Voor reparaties aan jouw Alfa ga je naar Hedin Automotive

Heb je nieuwe remschijven nodig, een andere accu of zijn je banden aan vervanging toe? De merkdealers van Hedin Automotive helpen je bij het repareren of vervangen van alle onderdelen in, aan en om je auto. Zo houden wij je auto betrouwbaar. Wij vertellen je graag wat wij als Hedin Automotive aan je auto kunnen repareren en vervangen. Is jouw vraagstuk complexer dan het standaard werk? Geen probleem. Wij gaan graag de uitdaging aan om jouw vraagstuk op te lossen. 

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Alfa Romeo onderhoud

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Alfa Romeo?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je Alfa Romeo gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Worden er originele Alfa Romeo onderdelen gebruikt voor vervanging?

Als er bij de onderhoudsbeurt blijkt dat er iets vervangen moet worden doen we dit bij Hedin Automotive met originele onderdelen. Uiteraard worden onderdelen altijd pas na overleg vervangen.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Alfa Romeo?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken via onze online werkplaatsplanner. Hier kun je aangeven welke werkzaamheden je denkt dat er nodig zijn en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Alfa Romeo?

Door onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer blijft je fabrieksgarantie behouden. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Hedin Automotive te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je auto zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Werken er bij Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde monteurs?

Jazeker. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van het merk zelf.

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Hedin Automotive?

Ja, wij repareren alle soorten schades. Bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd en onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je Alfa.