Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive in Groningen

Openingstijden Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive in Groningen

Hedin Automotive is jouw Alfa Romeo-dealer van Groningen en omgeving

Opzoek naar een nieuwe of tweedehands Alfa Romeo? In Groningen helpen onze adviseurs je graag bij het vinden van jouw droomauto. Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit in een model naar keuze of kom spontaan langs. 
Daarnaast kun je bij ons terecht voor onderhoud aan jouw Alfa Romeo. Onze monteurs zijn merk-gecertificeerd en werken met originele merk-onderdelen. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak. Graag tot snel!

Bij onze Alfa Romeo-vestiging in Groningen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

ALFA ROMEO OP VOORRAAD IN Groningen

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Alfa Romeo personenauto, bij Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive in Groningen ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

ALFA ROMEO ONDERHOUD EN SERVICE

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Hedin Automotive ben je daarom van harte welkom om jouw Alfa Romeo te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.