Alfa Romeo modellen bij Hedin Automotive

Ontdek de uitvoeringen, prijzen, voorraad en meer.

Onze Alfa Romeo modellen

Alfa Romeo is een bijzonder merk en heeft twee prachtige modellen: de Alfa Romeo Stelvio en Alfa Romeo Giulia. De modellen van Alfa Romeo zijn mooi afgewerkt en stralen Italiaanse klasse uit. Hedin Automotive is officieel merk-dealer van Alfa Romeo en onze gepassioneerde medewerkers kunnen je alles vertellen over de Stelvio en Giulia. 

Maak online kennis met beide Alfa Romeo modellen en vraag direct een proefrit of offerte aan of kom langs in onze Alfa Romeo-vestiging.

Giulia en Stelvio - Quadrifoglio

De Giulia Quadrifoglio en Stelvio Quadrifoglio vormen de essentie van Alfa Romeo's sportiviteit en rijplezier. Door het gebruik van ultralichte materialen en de uitzonderlijke 2,9 V6 bi-turbo 510 pk motor kunnen beide modellen een ongekend gunstige gewichts/pk-verhouding garanderen. De ideale 50/50-gewichtsverdeling zorgt daarnaast voor een nog scherpere rijdynamiek.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Alfa Romeo modellen

Welke Alfa Romeo modellen verkoopt Hedin Automotive?

Hedin Automotive is officieel merk-dealer van Alfa Romeo en verkoopt de Alfa Romeo Stelvi of Giulia. Bekijk ze online en vraag een offerte of proefrit aan of kom langs in de showroom.

Waar kan ik de brochures en prijslijsten van de Alfa Romeo modellen terugvinden?

Op de modelpagina's van Alfa Romeo kun je de actuele prijslijsten met daarin alle relevante informatie vinden. Selecteer een model om naar de modelpagina te gaan of gebruik het menu om vervolgens daar alle mogelijke downloads te vinden.

Verkoopt Hedin Automotive ook tweedehands Alfa Romeo modellen?

Jazeker. Wij hebben een flink aantal Alfa Romeo modellen voor je klaarstaan. Hier vind je bijvoorbeeld ook de Giulietta en de MiTo. Bekijk hier ons aanbod occasions en vind de Alfa die bij je past!