Alfa Romeo Junior

Pure rijplezier met Alfa Romeo.

Ontdek de nieuwe Alfa Romeo Junior

Alfa Romeo introduceert de nieuwe Alfa Romeo Junior, ook wel bekend als Milano. De nieuwe Junior combineert Italiaanse stijl en flair met innovatie en traditie. Leverbaar in Hybride en Elektrisch, biedt de Junior de beste rijdynamiek en het kenmerkende rijplezier van Alfa Romeo. Het is een unieke auto met zijn boeiende stijl, geavanceerde technologie en comfort. De nieuwe Alfa Romeo Junior is de perfecte balans van functionele schoonheid en ongekend rijk erfgoed van de Alfa Romeo.  

De Alfa Romeo Junior is binnenkort beschikbaar bij Hedin Automotive. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de Alfa Romeo Junior, zoals prijzen, uitvoeringen en de introductiedatum.

De Grilles van de Junior

Niet één maar twee grilles voor de Alfa Romeo Junior. De eerste optie bestaat uit een fijn rooster met Alfa Romeo voluit geschreven in klassiek lettertype. De tweede optie is een modern rooster met een uitgesneden merklogo in een afgesloten paneel. Beide opties hebben nog steeds de typische driehoekige vorm van Alfa Romeo.  

Het interieur van de Alfa Romeo Junior

De nieuwe Alfa Romeo Junior biedt een sportief en comfortabel interieur. Zo biedt de Junior Sabelt-sportstoelen met een diep geprofileerde rugleuning en perfecte ergonomie die zorgen voor een prettige zit voor de bestuurder en voorpassagier. Daarnaast bevindt zich voor de bestuurder een 10,25-inch TFT scherm en zijn de ventilatieopeningen gevormd naar het klavertjevier van Alfa Romeo.

Veelgestelde vragen over de Alfa Romeo Junior

Wat is de prijs van de Nieuwe Alfa Romeo Junior?

Binnenkort maakt Alfa Romeo de prijzen bekend. Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte.

Is de Alfa Romeo Junior leverbaar in 100% elektrisch? 

Ja, de Alfa Romeo Junior is leverbaar in 100% elektrisch maar is ook leverbaar in de hybride variant.

Wat is het verschillen tussen de Alfa Romeo Junior & Alfa Romeo Milano? 

Het zijn precies dezelfde auto’s maar door een naamsverandering is de Alfa Romeo Milano vervangen door de Alfa Romeo Junior.