Alfa Romeo zakelijk leasen

Alfa Romeo's zijn auto’s voor de echte liefhebber. De sportieve en comfortabele kenmerken maken de auto’s van Alfa Romeo auto's waarin je met plezier rijdt, zowel in de sedan als SUV. Benieuwd naar de verschillende modellen? Of naar de mogelijkheden van zakelijke lease? Wij helpen je graag. Voor direct contact zijn wij bereikbaar op 088 - 292 38 10.

Nu in de showroom: ALFA ROMEO TONALE PLUG-IN HYBRID

Met zijn nieuwe concept voor sportief rijplezier vormt de Tonale Plug-in Hybrid een mijlpaal in Alfa Romeo’s razendsnelle transitie naar een volledig elektrische range. De Tonale Plug-in Hybride is leverbaar vanaf € 50.900 en te leasen vanaf € 750 excl BTW.

De Tonale is er als Veloce, Ti of Edizione Speciale en is direct uit voorraad leverbaar. Ben jij benieuwd naar de unieke rijeigenschappen van de Tonale? Maak een afspraak voor een proefrit bij een Alfa Romeo-dealer van Hedin Automotive bij jou in de buurt.

Zakelijk leasen uit voorraad

Wil  je snel een nieuwe Alfa Romeo zakelijk leasen voor een scherpe maandprijs? Ga dan voor een model uit voorraad. In onze showrooms staan vaak rijk uitgeruste modellen van Alfa Romeo. Bekijk gemakkelijk online onze huidige voorraad. Iets gevonden dat bij je past? Maak een afspraak voor proefrit!

Vast maandbedrag
Gratis pechhulp
Gratis vervangend vervoer
Maximale flexibiliteit

Wat is er inbegrepen bij Zakelijke Lease?

Kies je voor zakelijke lease bij Hedin Automotive dan kies je voor een uitgebreide service. In het leasecontract zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:    

- Rente en afschrijving
- Allrisk verzekering
- Vervangend vervoer na 24 uur
- Houderschapsbelasting
- Ongevallenverzekering inzittenden
- Europese pechhulp
- Onderhoud en reparaties.

De verschillende vormen van zakelijk leasen

 
Full operational lease

Met full operational lease kies je voor pure zekerheid. Je betaalt een vast bedrag per maand en krijgt daarbij alle denkbare services. Van schadeherstel en onderhoud tot 24/7 pechhulp. Dit betekent dat Hedin Automotive alle eventuele financiële risico’s van jou overneemt en jij geen omkijken naar je auto hebt. Dit is dan ook de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Zo rijd je in een nieuwe Alfa en sta je nooit meer voor onverwachte kosten.

Voordelen van operational lease van Hedin Automotive:

 • Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een leaseauto
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • Je hebt geen verzekering nodig op naam van jouw bedrijf
 • Je behoudt de opbouw van schadevrije jaren
 • Je hebt geen omkijken naar reparaties en onderhoud
 • Je hebt niet het risico dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
 • Je hebt geen omkijken naar de eventuele administratie
 • Je rijdt altijd in een nieuwe en representatieve auto.

Regel je liever zelf het onderhoud en de verzekering voor je auto? Dan is netto operational lease een goede oplossing! Je betaalt dan alleen voor de auto en bent zelf verantwoordelijk voor de bijbehorende diensten.

 
Financial lease

Financial lease is een handige vorm van zakelijke lease voor de echte ondernemer. Met financial lease financieren we de aankoop van je auto maar ben je wel zelf de eigenaar! Je betaalt een vast bedrag per maand en houdt zo meer ruimte over voor andere investeringen voor je onderneming. Het maandbedrag, slottermijn en de looptijd van het contract kunnen we afstemmen op jouw wensen!

Het aanschaffen van een auto met behulp van financial lease wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Met financial lease van Hedin Automotive financier je een auto voor 100% exclusief BTW. Ook geniet je van deze unieke voordelen: 

 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • De rente- en afschrijvingskosten trek je fiscaal af
 • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
 • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen door het aanbieden van een inruilauto
 • Je combineert Financial Lease extra voordelig met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive.

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Alfa Romeo?

Welke Alfa Romeo modellen kan ik zakelijk leasen?

Alfa Romeo heeft op dit moment 2 modellen. Bij Hedin Automotive kun je ze beide krijgen met zakelijke lease. Alfa Romeo heeft de Guilia en de Stelvio.

Kan ik ook een Alfa Romeo uit voorraad rijden met zakelijk lease?

Ja, dat kan. Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste modellen die je met zakelijk lease kan rijden voor een scherpe maandprijs. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad.

Wat zijn de voordelen van zakelijke lease?

Met zakelijke lease rijd je in een nieuwe, comfortabele auto voor een vast bedrag per maand. Je krijgt een hoop kwaliteit zonder hoge kosten.

Welke vormen van zakelijke lease zijn er?

Bij Hedin Automotive bieden we drie verschillende vormen van zakelijke lease aan: full operational, netto operational én financial. Je kunt hierboven meer over deze onderwerpen lezen.

Vragen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke leasen? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?