Onderhoud bij officiële Nissan-dealer Hedin Automotive

Om de waarde van jouw Nissan te behouden en de veiligheid van jou en je mede-passagiers te garanderen is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren aan je Nissan. Bij officiële Nissan-dealer Hedin Automotive ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij beschikken naast een goed opgeleid team van monteurs ook over de beste en bovenal laatste apparatuur om je Nissan te controleren op storingen en eventuele updates. 

Kom langs voor een gratis Nissan systeemcheck en breng de software up to date! Lees verder voor meer informatie.

Gratis Nissan systeemcheck en een software update

Om te zorgen dat de kwaliteit van je auto gewaarborgd blijft en de levensduur te verlengen is het belangrijk om de software regelmatig te controleren en te updaten. Wanneer je auto niet tijdig, of niet door een officiële Nissan-dealer is onderhouden kan er een achterstand ontstaan in het elektrische systeem. En dit kan weer gevolgen hebben voor onder andere je veiligheid. Om dit alles te controleren voeren wij een gratis systeemcheck uit. Door deze controle weten wij of er updates nodig zijn en of er terugroepacties of storingen verholpen moeten worden. Mocht er werk of onderhoud aan je auto nodig zijn dan kunnen we dit direct uitvoeren en bieden we bovendien 20% korting op deze werkzaamheden.

Veelgestelde vragen over de gratis Nissan systeemcheck

Wat is een Nissan systeemcheck?

Een noodzakelijke check van je Nissan om te controleren of de software up to date is, of er eventuele storingen zijn en of er terugroepacties vanuit Nissan zijn.

Wordt mijn software gecontroleerd tijdens het onderhoud?

Wanneer je Nissan voor onderhoud komt controleren wij altijd de laatste software status. Mocht je auto een onderhoudsbeurt hebben gemist, of wanneer deze niet is uitgevoerd door een officiële Nissan-dealer dan kan er een achterstand ontstaan. Dit is onder andere van invloed op de veiligheid van je auto.

Stel je vraag