Voordeel oplopend tot maar liefst € 4.500

De beste deal sluit je bij Hedin Automotive, je ontvangt niet alleen veel voordeel maar wij geven ook extra veel inruilwaarde voor je huidige auto, ongeacht het merk. Tijdelijk stap je met veel voordeel in een nieuwe Nissan. Wij hebben de meest aantrekkelijke modellen voor jou geselecteerd.

Heb je een auto in te ruilen?

Wil je een indicatie van wat je huidige auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Bekijk hieronder de kortingen en onze meest aantrekkelijke modellen. Wees er snel bij want op=op.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?

NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Nissan actiemodellen

Nissan - BestDeals - Qashqai - Page Image
Direct leverbaar

Nissan Qashqai

Kopen vanaf

€ 40.135

€ 35.635

Private lease

€ 449


De vernieuwde Qashqai nu met nog meer comfort en stijl maar toch voordelig! Profiteer nu tijdelijk van een wel € 4.500 voorraadpremie op een nieuwe Nissan Qashqai. Rijd direct weg in één van onze voorraadmodellen!

Benieuwd naar onze voorraad? Deze bekijk je hier.

Nissan Juke KIIRO - BestDeals - Page Image new
Direct leverbaar

Nissan Juke Kiiro

Kopen vanaf

€ 32.340

€ 29.999

Private lease

€ 369


Je kan vandaag al wegrijden in de nieuwe Juke met een voorraadvoordeel van € 2.340! 

Nissan - BestDeals - Leaf - Page Image
Direct leverbaar

Nissan Leaf

Kopen vanaf

€ 32.140

Private lease

€ 379


Bestel jij de Leaf in de eerste maanden van 2023? Dan krijg je vanuit de overheid een subsidie voor duurzaam rijden t.w.v. € 2.950.

Kopen

Kies je ervoor om je nieuwe Nissan te kopen? Dan profiteer je altijd van de scherpte prijzen bij Hedin Automotive. En na de aanschaf staan wij voor je klaar om het onderhoud aan jouw auto te verzorgen. Dát is service.

Private lease

Liever een vast bedrag per maand betalen? Kies dan voor private lease van Hedin Automotive. Wij kunnen je scherpe tarieven bieden zodat jij zorgeloos op weg kunt. Bekijk hier ons private lease aanbod.

Financieren

Een auto kopen is een flinke investering. Wist je dat je je nieuwe auto ook kunt financieren? Informeer naar de verschillende tarieven door het formulier op deze pagina in te vullen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Kom proefrijden in een nieuwe Nissan

Wil je liever niet op pad, maar wil je wel jouw nieuwe auto kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Ook in deze tijd staan we graag voor je klaar, dus kun je nu eenvoudig een afspraak maken voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Deze desinfecteren wij bij aankomst, zodat jij volledig corona-proof de auto uit kunt proberen. Daarnaast leggen we graag alle functionaliteiten (op afstand) aan je uit, beantwoorden we al je vragen en voorzien we je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!