LEVC voorraad

Opzoek naar een unieke, zuinige en duurzame personen- of bedrijfswagen? Koop, lease of financier een LEVC uit voorraad en kies voor de zekerheid van Hedin Automotive. Hulp nodig bij het vinden van jouw nieuwe LEVC? Neem dan contact op met Hedin Automotive of kom langs bij onze LEVC-vestiging in Lijnden.

Rijd direct weg in een LEVC TX of LEVC VN5 uit voorraad

Hedin Automotive is erkend merkdealer en je kunt jouw LEVC direct bij ons kopen, leasen of financieren waardoor je niet hoeft te wachten op levertijden. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden of laat je informeren door en verkoopadviseur in een van onze vestigingen.

Maak een proefrit in een LEVC

Ben je nog niet overtuigd van je keuze? Kom een proefrit maken! Zo kom je erachter of een LEVC bestelbus of LEVC personenvervoer voldoet aan jouw verwachtingen en kun je je laten adviseren door onze verkopers. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken of neem contact op met onze LEVC-dealer in Lijnden.

LEVC personenvervoer en bedrijfswagen

LEVC biedt twee modellen: de TX Shuttle en de VN5 bedrijfswagen. Deze modellen bieden royale ruimte voor het vervoeren van passagiers of dat wat jij nodig hebt voor de zaak. Kom langs in de vestiging en we helpen je graag bij het vinden van jouw ideale bedrijfswagen. 

Veelgestelde vragen over een LEVC uit voorraad

Welke LEVC modellen verkoopt Hedin Automotive?

Hedin Automotive is erkend merk-dealer en biedt daarom alledrie de verschillende modellen van LEVC aan. Zo kun je bij ons terecht voor het kopen, leasen of financieren van een LEVC TX Shuttle of LEVC VN5 bedrijfswagen.

Ik wil mijn huidige auto of bedrijfswagen inruilen. Kan dat?

Jazeker. Onderaan de verschillende modelpagina's vind je onze online taxatie module. Deze kun je eenvoudig invullen om een indicatieve waarde te bepalen. De definitieve inruilwaarde zal tijdens een bezoek aan een van onze vestigingen worden vastgesteld.