LEVC VN5 zakelijke lease

Zorgeloos ondernemen voor een vast bedrag per maand.

Kies voor de LEVC VN5 met zakelijke lease van Hedin Automotive

De LEVC VN5 is ruim met 5,5 kubieke meter inhoud en is slim vormgegeven. Daarnaast staat de VN5 voor duurzaam ondernemen en emissievrij transport. De speciale bereikverlenger, meerdere rijmodi, flexibele laadmogelijkheden en hoge efficiëntie maken hem de ultieme elektrische bedrijfswagen. Met zakelijke lease van Hedin Automotive rijd je een unieke en gloednieuwe LEVC VN5 vanaf € 1.045 per maand all-in. Dat is onbezorgd ondernemen!

Stel hieronder jouw ideale leasecontract samen en vraag direct een proefrit of offerte aan voor jouw LEVC VN5 bedrijfswagen leasecontract!

Scherp all-in tarief
De ideale ruime bedrijfswagen
Totale elektrische actieradius van 489 km

Lease de LEVC VN5 zakelijk

Geniet van de bijzondere technologie van LEVC met zakelijke lease

De intelligente eCity-technologie combineert een emissievrij, puur elektrisch bereik van 96 km met de flexibiliteit van een totale elektrische actieradius van 489 km. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde bereikverlenger.

Dankzij de emissie-vrije elektromotor beleef je een bijzonder soepele en stille rijervaring. De krachtige batterijen zorgen ervoor dat je iedere rit moeiteloos kunt volbrengen en dankzij de drie laadsnelheden ben je binnen één pauze-break weer volgeladen voor de volgende klus.

Meer informatie, een proefrit of offerte?

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Maak een proefrit in de LEVC VN5 bedrijfswagen

Interesse in het zakelijk leasen van de LEVC VN5? Kom hem ervaren tijdens een proefrit! Maak online een afspraak en wij helpen je graag bij het vinden van de ideale bedrijfswagen.

Veelgestelde vragen over de VN5 zakelijk leasen bij Hedin Automotive

Wat kost het zakelijk leasen van een LEVC VN5 per maand?

Je kunt de LEVC VN5 zakelijk leasen vanaf € 1.045 per maand. Dit is een all-in bedrag en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km.

Waar kan ik meer informatie vinden over de LEVC VN5?

Meer informatie over het model VN5 vind je op de modelpagina. Deze vind je hier.

Wat zit er bij zakelijk leasen van LEVC inbegrepen?

Lease je een zakelijke auto bij Hedin Automotive, dan betaal je een vast maandbedrag die gebaseerd is op Full Operational Lease. Het maandbedrag is inclusief: 

  • Rente en afschrijving
  • Allrisk verzekering
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Houderschapsbelasting
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Europese pechhulp
  • Onderhoud en reparaties.