LEVC VN5

Groen ondernemen in stijl.

Totale actieradius 513 km
Vijf jaar garantie
Draaicirkel van slechts 10,1 meter

Maak kennis met jouw nieuwe bedrijfspartner: de LEVC VN5

Voor het eerst is de unieke technologie van LEVC beschikbaar in een elektrische bedrijfswagen. Wij presenteren: de VN5. De LEVC VN5 overtreft je verwachtingen van elektrische bestelwagens en staat voor duurzaam ondernemen en emissievrij transport. De speciale bereikverlenger, meerdere rijmodi, flexibele laadmogelijkheden en hoge efficiëntie maken hem de ultieme elektrische bedrijfswagen. Daarnaast krijg je van LEVC buitengewoon veel zekerheid. Zo krijg 240.000 km voertuig- en batterijgarantie, zodat jij zonder zorgen kunt ondernemen.

Maak de transitie naar een voordelige, groene en toekomstgerichte bedrijfswagen en kies voor de LEVC VN5. Vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan bij Hedin Automotive!

LEVC VN5 uitvoeringen

LEVC VN5

LEVC VN5

Business

Kopen vanaf

€ 52.450


 • Bestuurders- en passagiersstoelen met lendensteun
 • Klimaatregeling in twee zones (A/C)
 • Bluetoothverbinding
 • 9-inch touchscreen (22,86 cm)
LEVC VN5

LEVC VN5

City

Kopen vanaf

€ 54.200


 • Verkeersbordinformatie
 • Intelligente snelheidsaanpassing (SLIF)
 • Lane Departure-waarschuwing
 • Parkeersensoren voor en achter
LEVC VN5

LEVC VN5

Ultima

Kopen vanaf

€ 57.450


 • Volledig elektrisch verstelbare en verwarmde luxe bestuurders- en passagiersstoelen
 • Satellietnavigatie
 • 22 kW AC snellaadvermogen
 • Achteruitkijk camera

DE UITZONDERLIJKE TECHNOLOGIE VAN DE LEVC VN5

Dankzij de emissie-vrije elektromotor beleef je een bijzonder soepele en stille rijervaring. De krachtige batterijen zorgen ervoor dat je iedere rit moeiteloos kunt volbrengen en dankzij de drie laadsnelheden ben je binnen één pauze-break weer volgeladen voor de volgende klus.

De intelligente eCity-technologie combineert een emissievrij, puur elektrisch bereik van 101 km met de flexibiliteit van een totale elektrische actieradius van 513 km. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde bereikverlenger. Deze bereikverlenger op benzine fungeert als generator die elektriciteit levert voor behoud van de acculading. Dit, in combinatie met de plannen van overheden in heel Europa om het aantal oplaadpunten drastisch te verhogen, zal je moeiteloos de LEVC VN5 de hele dag kunnen gebruiken en profiteren van aanzienlijk lagere kosten.

Meer weten over de techniek en het gebruik van de LEVC VN5? Kom langs in de showroom!

Speciale introductie aanbieding

Bij Hedin Automotive profiteer je nu tijdelijk van een speciale introductie-actie. Zo krijg je bij aanschaf van een LEVC TX of VN5 de mogelijkheid om jouw wagen volledig te personaliseren en te laten bestickeren t.w.v. € 450!

De LEVC VN5 is betrouwbaar en bijzonder efficiënt

Met een totale actieradius van 513 km, een inhoud van 5,5 kubieke meter en een laadvermogen van 830kg is geen klus te veel gevraagd voor deze elektrische bedrijfswagen van LEVC. De VN5 is ontworpen met jouw onderneming in het achterhoofd. Zo is de laadruimte niet alleen ruim, maar ook slim vormgegeven en makkelijk aan te passen indien je speciale wensen hebt. De bedrijfswagen van LEVC heeft een grote laaddeur aan de zijkant (waardoor een pallet bijvoorbeeld zijdelings kan worden geladen) en een 60/40-splitdeur aan de achterzijde om het laden en lossen gemakkelijk te maken. Tot slot bespaar je met de LEVC VN5 op brandstofkosten en dankzij de duurzame constructie, minimale onderhoudskosten en de goede restwaarde maak je een slimme financiële keuze.

Downloads

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de elektrische LEVC Vn5 en wat deze voor jouw bedrijf kan betekenen? Download dan nu online prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Maak een proefrit in de LEVC VN5 bij Hedin Automotive

Maak een afspraak voor een proefrit bij onze LEVC-vestiging in Lijnden en ervaar de voordelen van de elektrische LEVC VN5 bedrijfswagen zelf. Hier beantwoorden we graag al je vragen en voorzien je we van het nodige (zakelijke) advies. 
Liever direct wegrijden? Bekijk dan onze voorraad. Wie weet hebben we een mooi exemplaar voor je klaarstaan!

Hedin Automotive is jouw LEVC VN5-dealer

Hedin Automotive is specialist op het gebied van LEVC. In onze showroom in Lijnden staan de modellen voor je klaar en kun je terecht met al je vragen. Maak eenvoudig en snel een afspraak voor een vrijblijvende proefrit en ervaar of de LEVC VN5 past bij jouw bedrijf!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Stern?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de LEVC VN5

Wat is het laadvermogen van de LEVC VN5?

De LEVC VN5 heeft een laadvermogen van 830 kg en een inhoud van 4,6 kubieke meter.

Wat is de actieradius van de LEVC VN5?

De intelligente eCity-technologie in de LEVC VN5 combineert een emissievrij, puur elektrisch bereik van 101 km met de flexibiliteit van een totale elektrische actieradius van 513 km.

Wat is de draaicirkel van de LEVC VN5?

Alle modellen van LEVC hebben een kleine draaicirkel. Vooral voor de VN5 bedrijfswagen is dit fijn, want hierdoor is de wendbaarheid verhoogd. De draaicrikel is 10,1 meter dit is ongeveer 20% minder dan gemiddelde bedrijfswagen. 

Hoe lang duurt het om de accu op te laden?

De VN5 beschikt over het meest flexibele ingebouwde laadsysteem op de markt, waardoor bestuurders volledig gebruik kunnen maken van alle soorten oplaadpunten, of die zich nu thuis of onderweg bevinden. De oplaadtijden voor een volledige acculading zijn als volgt:

 • Thuis langzaam (7 kW) - 3 uur en 30 minuten
 • Op straat snel (11 kW) -2 uur 15 en minuten
 • Op straat snel (22 kW) - 1 uur 15 en minuten
 • Op straat snel (50 Kw) - 30 minuten

Ik wil mijn huidige auto of bedrijfswagen inruilen. Kan dat?

Ja, dat kan. De definitieve waarde van de auto zal dan vastgesteld worden tijdens een afspraak bij onze vestiging.

Ik wil een proefrit maken in de LEVC VN5. Kan dat?

Dat kan zeker. Maak een afspraak bij onze LEVC-vestiging in Lijnden en kom de VN5 zelf ervaren!