Maak kennis met de modellen van LEVC

LEVC heeft twee smaken voor je: een elektrische bestelwagen of elektrisch personenvervoer. Beide voorzien van het unieke en tijdloze design en gebouwd voor de allerbeste ervaring. De TX biedt de allerbeste rijbeleving voor jou en je passagiers en voor de VN5 is geen klus te veel gevraagd.

 Ontdek de modellen en begin met groen en duurzaam ondernemen.

Onze LEVC modellen

LEVC VN5

LEVC VN5


Maak de transitie naar een voordelige, groene en toekomstgerichte bedrijfswagen.

Binnenkort verwacht: de LEVC e-Camper!

Ja, je leest het goed: LEVC gaat niet alleen de taxi- en bedrijfswagenmarkt in Nederland veroveren, maar doet ook een gooi op het gebied van recreatie. De LEVC e-Camper is een Plug-in Hybride kampeerwagen met een uitklapbaar dak en heeft slaapruimte voor vier personen. In de basis is hij gelijk aan de LEVC VN5, maar is uitgerust met alles wat je van een camper mag verwachten. In het midden zit een opklapbare tafel en de kampeerauto is uitgerust met een geïntegreerde elektrische keuken. De voorstoelen kunnen omgedraaid worden, zodat er een soort kleine woonkamer ontstaat.

Benieuwd geworden? Nog even wachten, want eind dit jaar wordt hij pas gepresenteerd, maar dan kunnen we volledig in stijl én elektrisch kamperen!

Speciale introductie aanbieding

Bij Hedin Automotive profiteer je nu tijdelijk van een speciale introductie-actie. Zo krijg je bij aanschaf van een LEVC TX of VN5 de mogelijkheid om jouw wagen volledig te personaliseren en te laten bestickeren t.w.v. € 450!

Veelgestelde vragen over LEVC modellen

Waar kan ik de prijslijsten van LEVC modellen terugvinden?

Op de modelpagina's kan je de voorlopige prijslijsten inzien en downloaden. Selecteer een model naar keuze om naar de modelpagina te gaan en meer informatie te vinden.

Hoeveel verschillende LEVC modellen zijn er beschikbaar?

Op dit moment leveren wij twee LEVC modellen. Dit zijn de TX Shuttle en de VN5 bedrijfswagen.