Hedin Automotive is jouw partner voor het zakelijk leasen van LEVC

De elektrische personen- en bedrijfswagens van LEVC maken jouw bedrijf een stuk groener en duurzamer. Het unieke uiterlijk, de solide bouw en hoge mate van comfort en veiligheid maken de modellen van LEVC populair voor zakelijk leasen.

 Vind bij Hedin Automotive de beste prijzen en de beste service voor het zakelijk leasen van jouw LEVC!

LEVC zakelijk lease modellen

Wat zit er bij full operational zakelijke lease inbegrepen?

Kies je voor zakelijke lease bij Hedin Automotive dan kies je voor een uitgebreide service. In het leasecontract zitten standaard de kosten voor het gebruik van je LEVC inbegrepen. Denk hierbij aan:    

  • Rente en afschrijving
  • Allrisk-verzekering
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Houderschapsbelasting
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Europese pechhulp
  • Onderhoud en reparaties

LEVC zakelijk leasen: financial lease

Financial lease is een andere vorm van zakelijke lease. Met financial lease financiert Hedin Automotive de aankoop van je LEVC, maar blijf je zelf eigenaar. Je betaalt een vast bedrag per maand en houdt zo meer ruimte over voor andere investeringen voor je onderneming. Het maandbedrag, slottermijn en de looptijd van het contract kunnen we afstemmen op jouw wensen.

 Neem contact op voor meer informatie, we helpen je graag bij het samenstellen van het ideale financial leasecontract voor jouw LEVC.

Meer weten over LEVC zakelijke lease?

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over LEVC zakelijke lease bij Hedin Automotive

Is het zakelijk leasen van de LEVC ook interessant voor ZZP’ers?

Als zzp'er kun je dus zowel zakelijk als privé leasen. Wat voor jou de beste optie is, kun je het beste bespreken met je financieel adviseur. Je wensen, behoeften en toekomstplannen bepalen namelijk of je beter voor zakelijk of prive lease kunt kiezen.

Kan ik een LEVC uit voorraad leasen?

Ja, dat kan mits we er een voor je op voorraad hebben staan. Meestal bestellen wij een LEVC nieuw voor je.

Uit welke zakelijke leasevormen kan ik kiezen bij Hedin Automotive?

Bij zakelijke lease heb je verschillende mogelijkheden. Met full- en netto operational lease ben je niet direct eigenaar van het voertuig. Met full operational lease worden alle bijbehorende zaken voor je geregeld voor een vast bedrag per maand terwijl je met netto operational lease vrij bent om deze zaken zelf te regelen. De laatste vorm is financial lease. Wij financieren je auto maar je bent wél direct zelf de eigenaar.