LEVC service & onderhoud

Hedin Automotive weet precies wat iedere LEVC nodig heeft.

Onze specialistische monteurs en moderne werkplaatsen maken het verschil

Bij Hedin Automotive staan we voor je klaar om jouw LEVC van het beste onderhoud te voorzien. We weten als geen ander dat het belangrijk is om snel en vakkundig geholpen te worden, zodat jij snel weer door kunt met ondernemen. 
Het regelmatig laten plegen van onderhoud is belangrijk en voorkomt onnodige kosten en eventueel stilstand. Als erkend LEVC-dealer kennen wij de modellen door en door en werken we met fabrieksonderdelen. Je kunt voor alles bij ons terecht, of je LEVC personen- of bedrijfswagen nu toe is aan de APK, een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig heeft of dat er schadeherstel nodig is.

Maak eenvoudig een werkplaatsafspraak in de online planner of neem contact met ons op. Tot snel!

LEVC APK

Iedere auto moet zo nu en dan APK gekeurd worden. De APK is een wettelijk verplicht controlemoment waarbij jouw LEVC personen- of bedrijfswagen gekeurd wordt op meerdere onderdelen zoals de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. Wij kennen jouw LEVC van binnen- en buiten, waardoor de APK snel en vakkundig kan worden uitgevoerd. Je kunt blijven wachten of gebruik maken van ons tijdelijke vervoer.

 Vraag de keuring apart of in combinatie met onderhoudsbeurt voor jouw LEVC aan via onze online werkplaatsplanner.

LEVC ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je LEVC en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende LEVC-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van LEVC en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw LEVC repareren.

Eerlijk onderhoudsadvies voor jouw LEVC

Hedin Automotive is jouw partner in mobiliteit en voorziet je van het beste en meest eerlijke onderhoudsadvies. Zo controleren we tijdens de APK alle belangrijke onderdelen van je auto. Komen we onderdelen tegen die aan vervanging toe zijn? Dan nemen we contact met je op.

Je krijgt van ons een vrijblijvende offerte - zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan en kun jij als ondernemer de beste keuzes maken.

Onderdelen vervangen? Hedin Automotive staat voor je klaar!

Een remblok, schokdemper of een hele nieuwe accu? Het zijn cruciale onderdelen in je auto. Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor het vervangen van deze en alle andere onderdelen in en aan jouw LEVC personen- of bedrijfswagen. Ontdek wat wij op dit vlak voor jouw auto kunnen betekenen en neem contact met ons op of maak direct een werkplaatsafspraak.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of opmerking over de service en onderhoud voor jouw LEVC? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een afspraak met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?