Openingstijden Hedin Automotive Dacia in Nuenen

Breng een bezoek aan Dacia-dealer Nuenen

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Kom langs bij onze Dacia-dealer in Nuenen. Hier hebben wij de nieuwste Dacia modellen voor je klaarstaan en scherp geprijsde voorraadauto's - zowel nieuws als tweedehands. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale auto.

Verder ben je bij onze Dacia-dealer in Nuenen aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer. Plan online eenvoudig een werkplaatsafspraak voor jouw Dacia.

Bij onze Dacia-dealer in Nuenen vind je de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Dacia Nuenen. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Nuenen heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Nuenen ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap! 

Dacia op voorraad in Nuenen

Kies voor een Dacia uit voorraad en profiteer van een rijk uitgeruste auto tegen een zeer scherpe prijs. Wij hebben een ruime voorraad met zowel nieuwe als tweedehands Dacia modellen klaarstaan. Je bent van harte welkom voor het maken van een proefrit.

Dacia Nuenen voor onderhoud en service

Bij onze Dacia-dealer in Nuenen kun je terecht voor vakkundig onderhoud met de juiste materialen. Wij zijn erkend Dacia-dealer, dus onze monteurs hebben de juiste kennis en wij werken met originele Dacia onderdelen. Plan een werkplaatsbezoek voor jouw Dacia en kom langs!