Openingstijden Janssen Kerres / Hedin Automotive Dacia in Kerkrade

Breng een bezoek aan Dacia-dealer Kerkrade

Bij onze Dacia-dealer in Kerkrade vind je de nieuwste Dacia modellen, jonge occasions en staat ons team voor je klaar voor een proefrit of voor advies op maat. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale Dacia.

Verder ben je bij onze Dacia-dealer in Kerkrade van harte welkom in de werkplaats voor onderhoud en service. Maak eenvoudig online een afspraak voor onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer.

Bij onze dealer in Kerkrade vind je de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap! 

Dacia voorraadauto's in Kerkrade

Kies voor een Dacia uit voorraad en start direct met genieten. Wij hebben een ruime voorraad rijk uitgeruste Dacia modellen voor je klaarstaan, zowel nieuw als tweedehands. Bekijk de voorraad en kom langs voor een proefrit.

Dacia onderhoud en service in Kerkrade

Ben je op zoek naar een Dacia-dealer voor onderhoud aan jouw auto? Je bent van harte welkom bij ons in Kerkrade. Wij zijn erkend dealer en werken met originele onderdelen.