Rijd zorgeloos een smart #1 met private lease

De smart #1 private lease je bij Hedin Automotive. De smart #1 is een slimme, elektrische en compacte auto, perfect voor stadsritten en met alle handige functies die je van een smart mag verwachten. Het moderne dashboard en de slimme rijhulpsystemen zorgen voor een comfortabele rijervaring, terwijl de wendbaarheid van de auto het rijden in de stad gemakkelijk maakt.

Met private lease van Hedin Automotive geniet je zorgeloos van een nieuwe smart #1 voor een vast maandelijks bedrag. Bereken hieronder vrijblijvend jouw tarief en plan meteen een proefrit in. 

Als je voor private lease kiest, bieden we je natuurlijk de mogelijkheid om je huidige auto bij ons in te ruilen. Wil je weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease smart #1

Ontdek de smart #1 met private lease

Ontdek de innovatieve smart #1: een elektrische revolutie met een indrukwekkende actieradius van 440 kilometer. Het opvallende design combineert smart-stijl met de verfijning van Mercedes-Benz. Ervaar het comfort en de prestaties tijdens een proefrit in onze showroom. Stap in de toekomst van elektrische mobiliteit met de smart #1!

Private lease de smart #1 bij Hedin Automotive

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de smart #1 private leasen

Wat kost het private leasen van een smart #1?

De smart #1 kun je al leasen vanaf een bedrag van € 544 per maand. Dit is o.b.v. een contractduur van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Bezoek voor meer informatie of persoonlijk advies één van onze smart-vestigingen.

Kan ik een smart #1 private leasen uit voorraad?

Ja, dat kan. Wij hebben vaak rijk uitgeruste modellen op voorraad tegen scherpe prijzen. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Waar kan ik meer informatie vinden over de smart #1?

Meer informatie over de smart #1 vind je op de modelpagina op onze site. Op deze pagina vind je onder andere informatie over de uitvoeringen, prijzen en unieke eigenschappen van de smart #1.