Zorgeloos je smart financieren

Het kopen van een nieuwe of tweedehands smart vergt een grote investering. Het financieren van een smart kan daarom uitkomst bieden, omdat je spaargeld of de liquiditeit van je bedrijf behouden blijft. Je koopt je smart auto op afbetaling en bepaalt zelf de hoogte van het maandbedrag, door te kiezen voor een bepaalde looptijd van het contract en de hoogte van de slottermijn.

Meer weten over het particulier of zakelijk financieren van een smart? Lees er meer over op deze pagina of kom langs bij een van onze vestigingen voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Particulier smart financieren

Als je voor een particuliere financiering kiest koop je een smart op afbetaling. Het aankoopbedrag wordt dan gefinancierd en in ruil daarvoor betaal je rente. Je bepaalt zelf de hoogte van het te betalen maandbedrag. Je kiest namelijk zelf de looptijd, een eventuele aanbetaling, inruilauto en/of een slottermijn. Daarnaast regel je zelf zaken als een verzekering, het onderhoud en de wegenbelasting. Aan het einde van de looptijd van het contract, wanneer de auto is afbetaald, is de smart helemaal van jou. 

Bekijk de modellen of vind in onze voorraad jouw ideale smart en bereken direct wat het financieren je kost. Heb je vragen of wil je graag advies? Kom gerust eens langs in een van onze vestigingen.

Zakelijk smart financieren

Met een zakelijke financiering (financial lease) koop je een nieuwe of tweedehands smart op afbetaling. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en aan het einde van de door jou gekozen contractperiode is de auto van jou. Het aanschaffen van een auto met behulp van een financiering wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Vind direct jouw smart in onze voorraad en start met financieren. Heb je vragen over een zakelijke financiering bij Hedin Automotive of wil je advies? Breng dan een bezoek aan een van onze vestigingen.