Mitsubishi occasions

Een betrouwbare tweedehands Mitsubishi koop je bij Hedin Automotive. Bij iedere occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina. 

Vind je Mitsubishi occasion bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive hebben we een groot aanbod Mitsubishi occasions op voorraad staan. Onze tweedehands Mitsubishi's zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen van zowel Mitsubishi als Hedin Automotive. Dus ben je op zoek naar een tweedehands Mitsubishi Outlander, Mitsubishi Space Star of Mitsubishi Ecplise Cross? Dan hebben wij ongetwijfeld een mooie occasion voor je klaar staan!

Vraag een proefrit aan in een tweedehands Mitsubishi

Tijdens een proefrit kom je erachter of een occasion écht is wat je zoekt en of de auto past bij jouw rijstijl. Maak daarom eenvoudig en snel een afspraak voor een proefrit via de button op een specifieke Mitsubishi occasion-pagina of neem contact op met de Hedin Automotive-dealer waar jouw tweedehands Mitsubishi staat.

Een Mitsubishi occasion kopen, leasen of financieren?

Heb je mooie tweedehands Mitsubishi gevonden? Top! Bij Mitsubishi-dealer Hedin Automotive kun je ervoor kiezen om je Mitsubishi occasion te kopen, leasen of te financieren. De mogelijkheden verschillen per occasion en deze zijn terug te vinden op de pagina van een specifieke occasion. Heb je vragen of wil je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat je informeren door een verkoopadviseur in onze Mitsubishi-vestiging in Assen.

Waar is de Mitsubishi occasion-dealer van Hedin Automotive te vinden?

Kom langs in onze Hedin Automotive-vestiging van Mitsubishi in Assen en we helpen je graag bij het vinden van jouw ideale tweedehands Mitsubishi. Hier kunnen we al je vragen beantwoorden, je adviseren over de verschillende mogelijkheden en kun je proefrijden in een occasion.

Waarom koop je een tweedehands Mitsubishi bij Hedin Automotive?

Een tweedehands Mitsubishi van Hedin Automotive heeft minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij iedere Mitsubishi occasion van Hedin Automotive rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Dit valt nog verder uit te breiden met extra Hedin Automotive Servicepakketten om zonder zorgen in jouw nieuwe Mitsubishi occasion te kunnen rijden.

Hedin Automotive vertegenwoordigt zeventien toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Renault, Kia, Land Rover, Opel, Nissan en Fiat en heeft een groot aantal vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering. Hedin Automotive hecht veel waarde aan sterke relaties met haar leveranciers en klanten en onderscheidt zich door betrokken en specialistische medewerkers. Hier kun je op vertrouwen bij de aanschaf van jouw Mitsubishi occasion.

Mitsubishi in het kort

Het verhaal van Mitsubishi begint in 1870 met de oprichting door Yataro Iwasaki in Japan en in 1917 wordt de eerste personenauto. Vandaag de dag produceert en verkoopt Mitsubishi Motors ruim 1 miljoen voertuigen op jaarbasis, waarvan veruit het grootste deel buiten de thuismarkt Japan. Maar ook in Nederland is Mitsubishi geliefd en zijn modellen zoals de Mitsubishi Outlander en Space Star van het merk populair als occasion. 

Mitsubishi heeft in Nederland sterk terrein gewonnen door haar Plug-in hybride Outlander en zal in de toekomst nog veel meer duurzame modellen op de markt brengen. Ben je opzoek naar een tweedehands Outlander Plug-in hybride of kies je liever voor benzine? Welke keuze je ook maakt, met een occasion van Mitsubishi zit je altijd goed. 

Veelgestelde vragen over Mitsubishi occasions

Welke Mitsubishi occasion modellen verkoopt Hedin Automotive?

Hedin Automotive heeft een grote voorraad met Mitsubishi occasions voor je klaarstaan en wij bieden praktisch alle verschillende Mitsubishi modellen aan. Zo vind je bij ons Mitsubishi Outlander occasions, Mitsubishi Space Star occasions, Mitsubishi ASX en Mitsubishi Eclipse Cross occasions.

Wat is mijn huidige auto waard en kan ik deze inruilen?

Dat kan zeker! Met behulp van onze taxatie tool kun je gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen. De tool is op iedere occasion-pagina terug te vinden. Let wel op: deze waarde is dus niet bindend. De definitieve waarde zal tijdens een afspraak bij een van onze Hedin Automotive-vestigingen worden vastgesteld.

Welke controles en garanties krijg ik bij aanschaf van een Mitsubishi occasion?

Mitsubishi occasions van Hedin Automotive zijn allemaal gecontroleerd en in goede conditie en hebben minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij aanschaf van iedere occasion rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina

Hoe vraag ik een proefrit aan in een tweedehands Mitsubishi?

Op iedere pagina van een tweedehands Mitsubishi kun je eenvoudig een proefrit aanvragen via de button onder de prijs. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze Mitsubishi-dealer middels het contactformulier of via het telefoonnummer dat bij de occasion vermeld staat. De contactgegevens van onze Mitsubishi-dealer van Hedin Automotive vind je hier.

Ik wil de garantieperiode van mijn tweedehands Mitsubishi verlengen. Kan dat?

Ja, dat kan met de aanvullende Hedin Automotive Occasions Servicepakketten.

Is een tweedehands Mitsubishi zuinig?

Dat verschilt per Mitsubishi. Zo zijn bijvoorbeeld het type model, de uitvoering en bouwjaar van invloed. In de specificaties van onze occasions kun je het energielabel terugvinden en staat het type brandstof aangegeven. Je kunt tevens filteren op benzine op (Plug-in) hybride. Wil je graag meer informatie over een specifieke Mitsubishi occasion? Neem dan contact op met de vestiging.

Is de BTW van een Mitsubishi occasion terug te vorderen?

Dat hangt er vanaf. Hedin Automotive verkoopt zowel BTW-auto’s als marge-auto’s, wat inhoudt dat het voor de zakelijke rijder soms wel terug te vorderen is en soms niet. Selecteer deze eis eenvoudig in het filtermenu of benader onze Mitsubishi-vestiging om na te gaan of de BTW op de occasion terug te vorderen is.

Hoe kan ik een tweedehands Mitsubishi betalen?

Bij Hedin Automotive kun je je tweedehands Mitsubishi direct kopen, leasen of financieren. Besluit je hem te kopen, dan kun je het aankoopbedrag van je tweedehands Mitsubishi overschrijven, pinnen of contant betalen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op.