Vijf jaar fabrieksgarantie van Mitsubishi

Alle nieuwe Mitsubishi modellen worden vanaf 1 januari 2015 inclusief vijf jaar fabrieksgarantie geleverd. Deze garantie geldt voor de Mitsubishi Space Star, Lancer, ASX, Eclipse Cross, Outlander, Outlander PHEV, Pajero en L200 vanaf modeljaar 2015 en met een leveringsdatum aan de eerste geregistreerde eigenaar vanaf 1 januari 2015. Voorwaarde van de garantie is dat je de eerste twee jaar onbeperkt aantal kilometers mag rijden en in de overgebleven drie jaar maximaal 100.000 kilometer per jaar.  

Garantie op de lak en originele accessoires

De termijn van vijf jaar geldt ook voor de lak en de originele Mitsubishi-accessoires. Op de batterij en andere elektrische aandrijfcomponenten van de Mitsubishi Outlander PHEV geld al een fabrieksgarantie van vijf jaar.

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Mitsubishi garantie

Welke garantie heeft mijn Mitsubishi?

Alle garantiebepalingen en voorwaarden die van toepassing zijn op jouw Mitsubishi lees je terug in het onderhoudsboekje van de auto. Dit is het garantiebewijs. 

Mijn Mitsubishi heeft net geen fabrieksgarantie meer en nu is er iets kapot gegaan. Heb ik recht op coulance?

Binnen de fabrieksgarantie worden defecten volgens de Mitsubishi garantievoorwaarden hersteld. Voor een eventuele coulance buiten de garantieperiode neem je contact op met de leverende partij.

Komt mijn schade voor garantie in aanmerking?

Een schade komt alleen voor garantie in aanmerking wanneer deze aan de garantiebepalingen- en voorwaarden voldoet. Op afstand kan Mitsubishi Motor Sales Nederland de schade niet beoordelen, kom daarom naar ons voor een beoordeling. Wij beoordelen de schade en  informeren je of jouw schade voor garantie in aanmerking komt.