Onze Mitsubishi modellen

eclipse-cross

Mitsubishi Eclipse Cross


Krachtige uitstraling en uitstekende prestaties.

De innovatieve Mitsubishi modellen vind je bij Hedin Automotive

Opzoek naar een Mitsubishi Space Star of Eclipse Cross? Goede keuze! Mitsubishi staat bekend om kwalitatief hoogwaardige en innovatieve auto's en bij Hedin Automotive hebben we alle modellen voor je klaarstaan.

Maak online kennis en vraag eenvoudig een proefrit of vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze vestiging in Assen en bewonder ze in het echt. We helpen je graag bij het vinden van jouw volgende Mitsubishi!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Mitsubishi modellen

Welke Mitsubishi modellen levert Hedin Automotive?

Hedin Automotive is officieel merk-dealer, dus wij leveren alle Mitsubishi modellen die op de Nederlandse markt te vinden zijn. Zoals de Mitsubishi Space Star en Mitsubishi Eclipse Cross.

Waar kan ik de brochures en prijslijsten van de Mitsubishi modellen vinden?

Op onze modelpagina's kun je de prijslijsten en brochures downloaden. Papieren brochures zijn te verkrijgen in de vestiging. Selecteer een model in het menu of in het overzicht om naar de modelpagina te gaan, vervolgens vind je daar alle mogelijke downloads.

Heeft Mitsubishi ook elektrische modellen?

Nee, Mitsubishi heeft (nog) geen volledig elektrische modellen. Wel is bijvoorbeeld is de Eclipse Cross ook als Plug-in Hybride verkrijgbaar.

Verkoopt Hedin Automotive ook tweedehands Mitsubishi modellen?

Uiteraard. Dit zijn meestal jong gebruikte auto's en in een uitstekende staat. Benieuwd? Bekijk ons aanbod tweedehands Mitsubishi modellen hier