Onderhoudsbeurt Mitsubishi

Hedin Automotive is dé partner voor het onderhouden en repareren van jouw Mitsubishi.

Verzekerd van de hoogste kwaliteit Mitsubishi onderhoud

Onderhoud en reparaties bij de Mitsubishi-dealer worden uitgevoerd met originele onderdelen van Mitsubishi Motors. Hiermee ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en levensduur. Bij het periodiek onderhoud wordt de auto gecontroleerd op meer dan 100 punten, waaronder het verversen van olie, vervangen van de oliefilter en het bijvullen van ruitensproeiervloeistof. Bij de Mitsubishi-dealer  garanderen we dat het werk door vakmensen wordt uitgevoerd tegen een aantrekkelijk tarief. 

Meer Mitsubishi onderhoud

Voordelen van onderhoud bij Hedin Automotive

  • Hoogste kwaliteit door originele Mitsubishi Motors onderdelen en vakmanschap
  • Heldere prijsopgave vooraf zonder vervelende verrassingen.
  • Je Mitsubishi wordt gecontroleerd op meer dan 100 punten.
  • Direct online een afspraak plannen
  • Duidelijke specificatie voor onderhoud, APK- en airco service.
  • Twee jaar garantie op geleverde onderdelen.

Fabrieks voorgeschreven onderhoud

Naast het periodiek onderhoud geeft de monteur advies over eventuele aanvullende werkzaamheden van het fabrieks voorgeschreven onderhoud. Tijdens zijn werkzaamheden heeft de Mitsubishi-monteur ook een scherp oog voor eventuele slijtage. Zijn expertise helpt je zo een mogelijke reparatie, en daarmee extra kosten in de toekomst, te voorkomen. 

Maak online een afspraak bij Hedin Automotive

Is jouw Mitsubishi toe aan een onderhoudsbeurt? Kom dan langs in bij onze vestiging in Assen. Maak eenvoudig online een afspraak voor onderhoud en reparatie aan jouw Mitsubishi.  

Meer weten over Mitsubishi onderhoud?

Veelgestelde vragen over Mitsubishi onderhoudsbeurt

Wanneer heeft mijn Mitsubishi een onderhoudsbeurt nodig?

In het Mitsubishi onderhoudsboekje vind je de onderhoudsintervallen terug die van toepassing zijn op jouw auto. In de meeste auto’s bevindt zich ook een indicator op het dashboard die oplicht zodra er een onderhoudsbeurt nodig is. Negeer deze niet. Voor ieder model gelden regelmatige service-intervallen en is er een onderhoudschecklist voor iedere servicebeurt. 

Wanneer moet ik de distributieriem van mijn Mitsubishi laten vervangen?

Het vervangen van de distributieriem is niet aan leeftijd maar aan een kilometerstand gebonden. Bij de meeste modellen moet de distributieriem iedere 90.000 km vervangen te worden. Het kapot gaan van een distributieriem kan aanzienlijke motorschade veroorzaken, daarom moet de distributieriem na zes jaar bij iedere onderhoudsbeurt op scheurtjes gecontroleerd worden.  

Hoeveel jaar garantie heb ik op Mitsubishi onderdelen?

Je hebt twee jaar garantie op Mitsubishi onderdelen.