Maak kennis met de gloednieuwe Mitsubishi ASX

SUV X PHEV = ASX. Dat is de even eenvoudige als krachtige formule achter de nieuwe generatie Mitsubishi ASX. De nieuwe ASX is de derde Mitsubishi met een plug-in hybride-aandrijving. Speciaal ontwikkeld voor de Europese markt komt Mitsubishi de behoefte van de Europese SUV-rijders tegemoet, met de nieuwe generatie ASX. De auto komt namelijk met een gevarieerd aanbod van aandrijfopties, uiteenlopend van efficiënte benzinemotoren tot (plug-in) hybridevarianten.

In het voorjaar van 2023 is de Mitsubishi ASX te bewonderen in onze showroom. Wil je op de hoogte blijven rondom alle ontwikkelingen, exclusieve sneak previews of als een van de eersten proefrijden? Laat dan hier je gegevens achter.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mitsubishi ASX uitvoeringen

Het design van de Mitsubishi ASX

Het ‘Dynamic Shield’ aan de voorzijde van de auto maakt hem dynamisch en robuust. Het krachtige postuur van de ASX wordt benadrukt door 17 of 18 inch velgen. Verder biedt het interieur van de nieuwe ASX een geslaagde mix van stijl en comfort met ruimte en veelzijdigheid, plus ook nog eens de nieuwste infotainmenttechnologie. Dat belooft een fijne en ontspannen rit.

Nieuwsgierig naar de Mitsubishi ASX?

Ervaar de Mitsubishi ASX zelf tijdens een proefrit bij een van onze Hedin Automotive-vestigingen. Laat je gegevens achter en zodra de Mitsubishi ASX in de showroom staat kun je als een van de eersten proefrijden.

Technologie van de Mitsubishi ASX

Het Keyless Operation System, ofwel sleutelloze toegang, maakt instappen in de nieuwe ASX nog gemakkelijker. Zodra je dichtbij de auto bent herkent het systeem de Hands Free-kaart en worden de portieren ontgrendeld. Andersom vergrendelt de auto zodra de Hands Free kaart meer dan een meter van de auto verwijderd is. 

De Smartphone-link Display Audio (SDA), vormt de verbinding tussen bestuurder, de systemen en het infotainmentsysteem. Denk hierbij aan het kiezen van de optimale rijmodus. Je hebt keuze uit de ECO, PURE, SPORT en MY SENSE. Zo past de ASX zich aan jouw wensen aan.

Mitsubishi specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is jouw Mitsubishi ASX-dealer. Van het aanschaffen van een auto en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht. 

Houd mij op de hoogte van de Mitsubishi ASX

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Mitsubishi of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Mitsubishi ASX

Wanneer is de Mitsubishi ASX in Nederland?

In het voorjaar van 2023 is de Mitsubishi ASX te bewonderen in onze showroom. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rondom de Mitsubishi ASX? Laat dan hier je gegevens achter.

Met welke aandrijvingen is de Mitsubishi ASX leverbaar?

De auto wordt leverbaar met een benzinemotor, hybride- en Plug-in Hybride aandrijving.

Wat zijn de afmetingen van de Mitsubishi ASX?

De auto is 1,79 m breed, 4,22 m lang en 1,56 m hoog.

Hoe groot is de kofferbak van de Mitsubishi ASX?

De bagageruimte is goed voor 332 liter.