Mitsubishi onderhoud bij Hedin Automotive

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Mitsubishi in topconditie. Onze vakbekwame monteurs werken met passie aan jouw Mitsubishi en kennen hem maar al te goed. Bij Hedin Automotive gebruiken we alleen originele onderdelen. 

Maak online een afspraak en kom langs in één van onze moderne werkplaatsen voor een onderhoudsbeurt groot of klein, de APK of reparatie.

Mitsubishi onderhoudsbeurt, onderdelen, APK en meer...

Onderhoud bij Mitsubishi-dealer Hedin Automotive

Ook na de aanschaf van jouw Mitsubishi bij Hedin Automotive staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar. Wij dragen zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor jouw auto. Je kunt bij ons terecht voor o.a.: onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine beurt, grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en accu vervangen.

Klein en groot onderhoud

Bij Mitsubishi-dealer Hedin Automotive kun je uiteraard terecht voor een kleine en grote onderhoudsbeurt aan je Mitsubishi. Bij een kleine beurt controleren wij de vitale delen en functies van je auto. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt de monteur het oliefilter. Bij de grote beurt gaat de inspectie verder. Jouw auto wordt hierbij op bijna alle delen gecontroleerd en, afhankelijk van de beurt, vindt reparatie aan slijtagedelen plaats. Zijn er onvoorziene reparaties, dan verhelpt onze Mitsubishi monteur deze, na jouw toestemming, vakkundig.

Reparatie en vervanging bij Hedin Automotive

Hedin Automotive heeft alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden. Door het tijdig vervangen of repareren van onderdelen aan jouw Mitsubishi, blijft jouw auto in topconditie. Of het nu om grote reparaties gaat of om een lampje vervangen, wij zorgen ervoor dat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Mitsubishi onderhoud bij Hedin Automotive

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Mitsubishi?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Mitsubishi?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Mitsubishi?

Door onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer blijft je fabrieksgarantie behouden. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Hedin Automotive te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Mitsubishi zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krjigt op het werk dat wij verrichten?

Werken er bij Mitsubishi-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde monteurs?

Jazeker. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van Mitsubishi zelf.

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Hedin Automotive zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.