Mitsubishi APK

Na een APK keuring ben je verzekerd van een veilige auto.

APK Controle van jouw Mitsubishi

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s ouder dan drie of vier jaar (afhankelijk van brandstoftype). Deze keuring komt de verkeersveiligheid en het milieu ten goede. Deze wet geldt voor alle personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Aan de hand van een vastgestelde checklist controleert de monteur jouw Mitsubishi op diverse veiligheids- en milieuaspecten. Bij Hedin Automotive ben je ervan verzekerd jouw auto wordt beoordeeld door een vakkundige monteur die de auto door en door kent. Veilig en vertrouwd! 

Wanneer is APK nodig bij mijn Mitsubishi?

Voor elke personenauto of bedrijfsauto met een toegestaan ledig gewicht tot 3.500 kg geldt na drie of vier jaar de APK-verplichting, volgens een vastgesteld tijdschema. Heb je een nieuwe benzine auto gekocht? Dan moet de auto pas na vier jaar APK gekeurd worden. Daarna twee keer na twee jaar en daarna elk jaar. Als je een nieuwe diesel auto hebt gekocht dan moet deze na de eerste drie jaar voor het eerste gekeurd worden en daarna elk jaar. 

Voordelen van de Mitsubishi APK service

  • Alleen afmeldkosten i.c.m. onderhoudsbeurt.
  • Gratis Mitsubishi Mobiliteitsservice bij onderhoudsbeurt
  • Merkspecialistische kennis
  • Merkspecialistisch gereedschap
  • Uitsluitend originele Mitsubishi-onderdelen

APK keuring voor jouw Mitsubishi bij Hedin Automotive

Een onderhoudsbeurt met APK bij de Mitsubishi-dealer levert dubbel voordeel op. Je ontvangt dan de gratis MijnMitsubishi Card voor 24/7 pechhulp in heel Europa. Voor de APK betaal je slechts de afmeldkosten van € 5,20. Een extra voordeel van ruim € 75,- op basis van vergelijkbare pechhulp van andere aanbieders. 

Veelgestelde vragen over Mitsubishi APK

Hoeveel kost de Mitsubishi APK keuring?

De Mitsubishi APK keuring kost € 29,95.

Kan ik mijn auto ook eerder APK laten keuren?

Je kan jouw auto al vanaf twee maanden vóór de APK-vervaldatum opnieuw laten keuren.  

Hoe vaak moet mijn auto APK gekeurd worden?

Heb je een nieuwe benzine auto gekocht? Dan moet de auto pas na vier jaar APK gekeurd worden. Daarna twee keer na twee jaar en daarna elk jaar. Als je een nieuwe diesel auto hebt gekocht dan moet deze na de eerste drie jaar voor het eerste gekeurd worden en daarna elk jaar.