Private lease de Mitsubishi Eclipse Cross voor een vast bedrag per maand

De Mitsubishi Eclipse Cross is ontwikkeld voor ongekend rijplezier. Zijn turbomotor zorgt voor efficiënte en krachtige prestaties. De LED-koplampen zorgen voor een betere zichtbaarheid en dankzij het Smartphone Link Display Audio Systeem ben je altijd verbonden. Ben jij toe aan extra rijplezier? Private lease de Eclipse Cross dan nu vanaf € 645 per maand bij jouw Mitsubishi-dealer Hedin Automotive.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Mitsubishi Eclipse Cross

De perfecte SUV voor elke situatie

Bij Mitsubishi zijn ze met de Mitsubishi Eclipse Cross een nieuwe designrichting ingeslagen. Door zijn sportieve vormgeving, brede wielkasten en stijlvolle front valt hij meteen op. Daarnaast zorgt het gestroomlijnde design voor uitstekende prestaties. De Mitsubishi Eclipse Cross is de perfecte SUV voor elke situatie. Of je in de stad rijdt of over de snelweg zoeft. Je blijft het ontdekken.

Private Lease de Mitsubishi Eclipse Cross

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Mitsubishi Eclipse Cross zelf ervaren?

Ontdek de Mitsubishi Eclipse Cross nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Bekijk de vestigingen

Veelgestelde vragen over de Mitsubishi Eclipse Cross private leasen

Wat kost het private leasen van een Mitsubishi Eclipse Cross per maand?

Bij Mitsubishi-dealer Hedin Automotive lease je al een Mitsubishi Eclipse Cross vanaf € 645 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Mitsubishi Eclipse Cross leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Hedin Automotive hebben wij diverse Mitsubishi Eclipse Crosses op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Mitsubishi Eclipse Cross?

Meer informatie over de Mitsubishi Eclipse Cross vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure van deze auto.