Hongqi E-HS9 private lease

De Hongqi E-HS9 private leasen voor een vast bedrag per maand

Direct een gloednieuwe Hongqi E-HS9 rijden voor een duidelijke, vaste all-in prijs? Dat kan met private lease. De kosten voor bijvoorbeeld onderhoud, verzekering en afschrijving zijn hier in opgenomen, dus je kunt zorgeloos genieten van jouw E-HS9.
Bereken hieronder vrijblijvend het tarief voor jouw private leasecontract en vraag een proefrit aan.

Als je besluit de Hongqi E-HS9 te private leasen kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de luxe Hongqi E-HS9 en geniet

De Hongqi E-HS9 is volledig elektrisch en is zodanig ontworpen om jou iedere rit ultra comfortabel te vervoeren. Denk aan koninklijke leren stoelen met zachte hoofdkussens en een optionele massagefunctie en een interieur om je vingers bij af te likken, met luxe materialen en een groot hyperscreen. 
Maak kennis met de luxe die de E-HS9 te bieden heeft tijdens een proefrit en ontdek of dit jouw volgende private leaseauto wordt.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!