Maak kennis met de Hongqi EH7

Het tweede model van Hongqi voor de Nederlandse markt is officieel: de Hongqi EH7. Naast de al beschikbare E-HS9 zal nu een luxe, 100% elektrische sedan zijn intrede doen. Wij verwachten de EH7 dit najaar in onze showrooms.

Prestaties van de Hongqi EH7

De cijfers van de EH7 zijn zeer indrukwekkend. Hij heeft een actieradius tot wel 700 kilometer. Voor de lange ritten is de EH7 dus uitstekend geschikt. Als je dan toch moet laden kan de EH7 dat razendsnel. De Hongqi EH7 kan snelladen met maar liefst 250 kW. Van 10% - 80% laadt hij op in 25 minuten.

De Hongqi EH7 is naast een auto met een grote actieradius ook een auto met een krachtige aandrijving. Er is de keuze uit een achterwiel-aangedreven uitvoering en een vierwiel-aangedreven uitvoering. Deze laatste uitvoering is de krachtigste van de twee en levert tot 619 pk. Deze uitvoering gaat in slechts 3,5 seconden van 0-100 km/h. Het trekgewicht van de EH7 bedraagt 1.000 kg.

Het interieur van de Hongqi EH7 is stijlvol van buiten, ruim van binnen

Door het verfijnde design van de EH7 is het een zeer stijlvolle auto geworden. Het is een grote sedan: de auto is 4,980 mm lang, 1,915mm breed en 1,490mm hoog. Daarbij heeft hij een wielbasis van 3,000 mm. Dit komt ten goede aan de ruimte binnenin de auto.

De auto is van binnen ruim én luxe uitgerust. Het interieur is strak en overzichtelijk. De Hongqi EH7 beschikt over een groot infotainmentscherm met veel mogelijkheden. Het panoramadak van maar liefst 2 m2 is gemaakt van hightech glas, wat 99% van het UV-licht filtert. Zo ben je beschermd tegen schadelijke straling van de zon.

Hedin Automotive is jouw Hongqi-dealer

Hedin Automotive is in Nederland de enige officiële Hongqi-dealer en daar zijn we trots op. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jou te helpen aan jouw ultieme Hongqi. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Hongqi en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw Hongqi te maken heeft. Graag tot snel bij één van onze Hongqi vestigingen. 

Veelgestelde vragen over de Hongqi EH7

Vanaf wanneer staat de Hongqi EH7 in de showroom bij Hedin Automotive?

De Hongqi EH7 wordt in de loop van 2024 verwacht in Nederland. Vanaf dan zal de auto ook bij ons in de showrooms te bewonderen zijn. Wij houden jou graag op de hoogte.

Wat is de actieradius van de nieuwe Hongqi EH7?

De actieradius van de EH7 loopt op tot wel 700 kilometer.

Wat gaat de Hongqi EH7 kosten?

De prijs van de Hongqi EH7 is nog niet bekend. Wij houden jou graag op de hoogte.

Houd mij op de hoogte van de Hongqi EH7

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Hongqi of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

* Houd er rekening mee dat de Europese specificaties nog steeds een definitieve typegoedkeuring/homologatie vereisen en aan verandering onderhevig zijn. Er zijn veel factoren die de laadsnelheid beïnvloeden, zoals de omstandigheden bij het laadstation, de belasting van het laadnetwerk en laadpalen, het vermogen van de lader, het accuniveau van het voertuig, de accutemperatuur en meer. Houd er rekening mee dat de vermelde maximale laadsnelheid alleen de maximale snelheid vertegenwoordigt.