Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hongqi-dealer Hedin Automotive Schiedam

Dé Hongqi-dealer van Schiedam en omstreken

Aan de Jan Evertsenweg 6 vind je onze Hongqi-vestiging in Schiedam. Hier ben je aan het juiste adres om kennis te maken met het merk Hongqi en de bijzondere E-HS9. Wij staan graag voor je klaar voor vragen of vrijblijvend advies over het kopen, leasen of financieren en we nodigen je uit om een proefrit te komen maken.
Daarnaast is dit het centrale punt voor de regio Rotterdam voor onderhoud en reparatie aan jouw Hongqi. 

 Bij onze vestiging in Schiedam hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Hongqi op voorraad in regio Rotterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe Hongqi? Of een occasion? Als Hongqi-dealer in Schiedam hebben wij nieuwe én tweedehands modellen. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. Wij staan voor je klaar voor meer informatie of vrijblijvend advies over het kopen, leasen of financieren van een Hongqi. 

Hongqi onderhoud en service

Is je Hongqi toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Hongqi-vestiging in Schiedam. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.