Een Hongqi financieren voor een vast bedrag per maand

Een nieuwe auto kopen vergt een grote investering en daarom kan het financieren van een Hongqi uitkomst bieden. Je betaalt een vast bedrag per maand en aan het einde van de contractperiode is de auto van jou. 

Meer weten over het financieren van een nieuwe of tweedehands Hongqi E-HS9? Neem vrijblijvend contact op of kom langs in een van onze vestigingen. We helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing.

Financial lease: het zakelijk financieren van een Hongqi E-HS9

Bij een financiering (financial lease) wordt het aankoopbedrag van jouw nieuwe of tweedehands Hongqi E-HS9 gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je in maandtermijnen en houd je ruimte over voor andere investeringen. De hoogte van het maandtarief is afhankelijk van de door jou gekozen de looptijd, een eventuele aanbetaling, inruilauto en de slottermijn. Aan het einde van de contractperiode is de Hongqi helemaal van jou.

De voordelen van financieren

  • Je betaalt een vast maandbedrag
  • Je bepaalt zelf de hoogte van dit maandbedrag aan de hand van de looptijd, de slottermijn en een eventuele inruilauto
  • Extra voordelig te combineren met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive
  • Je regelt je financiering eenvoudig een van onze vestigingen.

Bij een zakelijke financiering heb je de volgende extra voordelen:

  • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
  • De rente- en afschrijvingskosten kun je fiscaal aftrekken
  • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer.

Geld lenen voor een Hongqi E-HS9 in 4 stappen

 
Stap 1

Vind de Hongqi E-HS9 die bij je past. Heb je onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen al bekeken? Uiteraard kun je ook een nieuwe Hongqi E-HS9 geheel zelf samenstellen.

 
Stap 2

Heb je een Hongqi uit onze voorraad op het oog? Bereken een inschatting van je lening en de bijbehorende maandelijkse kosten op onze website.

 
Stap 3

Vraag een offerte aan voor een gedetailleerd kostenplaatje.

 
Stap 4

Ga je akkoord? Tijd voor een feestje! Wij gaan alles in werking zetten zodat jij zo snel mogelijk de weg op kunt met jouw Hongqi.

Veelgestelde vragen over een Hongqi financieren

Kan ik privé een Hongqi financieren?

Ja, je kunt zowel privé als zakelijk een Hongqi financieren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie en een voorstel op maat.

Ik kan ik een Hongqi zakelijk financieren met financial lease?

Ja, je kunt zowel zakelijk als privé een Hongqi financieren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie en een voorstel op maat.

Hoeveel rente betaal ik bij het financieren van een Hongqi?

De rente is afhankelijk van de kredietverstrekker, het te lenen bedrag en de looptijd. In het kostenoverzicht bij het berekenen van je maandelijkse kosten vind je het rentepercentage terug. Wil je meer weten over rentetarieven of de kosten van je maandbedrag? Bel naar onze financieel adviseurs van Bovemij Finance via +31 (0) 247 512 282.

Wat is de looptijd van een financieringscontract van een Hongqi?

De looptijd varieert van 12 tot 72 maanden en is afhankelijk van het bouwjaar van de gekozen auto. De gekozen looptijd, het te lenen bedrag, de aanbetaling en slottermijn hebben invloed op jouw maandelijkse kosten. Met behulp van onze tool kun je gemakkelijk jouw maandelijkse kosten berekenen. Kom je er niet uit? We helpen je graag in een van onze vestigingen. 

Wat bepaalt het te betalen maandbedrag bij het financieren van een Hongqi?

Het maandbedrag is afhankelijk van de aanbetaling, het te lenen bedrag, de slottermijn en de looptijd van het financieringscontract. Bereken jouw maandelijkse kosten met behulp van onze tool, vul jouw aanvraag in in het contactformulier of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie.

Waar kan ik een proefrit maken in een Hongqi?

Je bent van harte welkom in een van onze vestigingen. Je kunt een proefrit aanvragen via het contactformulier.

Meer informatie over financieren bij Hedin Automotive

Heb je een vraag over financieren? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?