Onderhoud en reparatie voor jouw Hongqi E-HS9

Jouw Hongqi geef je natuurlijk niet zomaar uit handen. Deze laat je het liefst onderhouden door mensen die er écht verstand van hebben. Mensen met een passie voor auto’s. Deze mensen werken bij ons. Onze merk-specialisten kennen jouw Hongqi door en door en staan voor je klaar om deze te onderhouden of te repareren. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor de APK, een bandenwissel en ander onderhoud. 

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak of stel jouw vraag via het contactformulier

Hongqi onderhoud met originele fabrieksonderdelen

Van de kleine of grote onderhoudsbeurt tot een specialistisch vraagstuk. Bij Hedin Automotive hebben wij alles in huis om jouw Hongqi vakkundig te onderhouden. Wij repareren en vervangen kapotte onderdelen en werken daarbij altijd met originele materialen. Zo houdt jouw Hongqi zijn waarde. Is jouw Hongqi toe aan onderhoud? Maak snel en eenvoudig online een afspraak.

Hongqi APK, bandenwissel, onderdelen en meer..

Hongqi APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht voor alle Nederlandse auto’s. Je krijgt automatisch bericht als jouw Hongqi toe is aan een APK. Wij helpen je snel, vakkundig en voordelig met jouw APK, zodat jij weer veilig op weg kunt.

Hongqi zomer- en winterbanden

Verschillende seizoenen vragen om verschillende banden. Kies voor optimale veiligheid en kies voor de juiste zomer- en winterbanden. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste set en staan voor je klaar wanneer jouw Hongqi toe is aan een bandenwissel.

Hongqi onderdelen

Door het tijdig vervangen of repareren van onderdelen aan jouw Hongqi blijft jouw auto in topconditie. Wij hebben alles in huis om jouw auto betrouwbaar en veilig te houden, van grote onderdelen tot kleine lampjes. 

Maak een afspraak voor onderhoud of reparatie aan je Hongqi

Bij ons kun je eenvoudig zelf online een afspraak voor onderhoud of reparatie aan jouw Hongqi inplannen. In onze werkplaatsplanner kun je de gewenste werkzaamheden selecteren en een moment kiezen dat het jou goed uitkomt. Wij nemen dan contact met je op om de afspraak te bevestigen. 

Hongqi ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Hongqi en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Hongqi-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Hongqi en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Hongqi repareren.

Stel jouw vraag over onderhoud of reparatie aan jouw Hongqi

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!