Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hongqi-dealer Hedin Automotive Houten

Dé Hongqi-dealer van Houten en omstreken

Aan de Ringveste 4 vind je onze Hongqi-vestiging in Houten. Hier kun je kennismaken met dit prachtige merk en de luxe E-HS9. Je bent van harte welkom voor een proefrit en we geven je graag vrijblijvend advies over het kopen, leasen of financieren van een Hongqi. Daarnaast ben je voor onderhoud en reparaties aan jouw Hongqi in de regio Utrecht hier aan het juiste adres. 

 Bij onze vestiging in Houten hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Hongqi op voorraad in regio Utrecht

Ben je op zoek naar een nieuwe Hongqi? Of een occasion? Als Hongqi-dealer in Houten hebben wij scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We staan graag voor je klaar voor meer informatie of vrijblijvend advies over het kopen, leasen of financieren van een Hongqi. 

Hongqi onderhoud en service

Is jouw Hongqi toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Hongqi-vestiging in Houten. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.