Hongqi zakelijke lease

Zorgeloos de weg op met zakelijke lease van Hedin Automotive.

Een gloednieuwe Hongqi zakelijk leasen

Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor het zakelijk leasen van een prachtige Hongqi. Je profiteert daarmee van de betrouwbaarheid, het comfort en de uitstekende service die je van ons mag verwachten en rijdt in een gloednieuwe auto voor een vaste all-in prijs. Bij ons kun je terecht voor het zakelijk leasen van één auto of een geheel wagenpark.

Ontdek op deze pagina de verschillende mogelijkheden van het zakelijk leasen van een Hongqi en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan.

Zakelijke lease Honqgi E-HS9

Maak een proefrit in een Hongqi E-HS9

Heb je Hongqi E-HS9 op het oog om zakelijk te leasen? Kom langs voor een proefrit en bespreek direct alle mogelijkheden van de auto én een zakelijk leasecontract. We staan voor je klaar in onze vestigingen en maken je graag wegwijs in de wereld van Hongqi. 

Welke kosten zijn inbegrepen bij het zakelijk leasen van een Hongqi E-HS9?

Kies je voor het zakelijk leasen van een Hongqi bij Hedin Automotive, dan kies je voor een uitgebreide service. Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van jouw auto inbegrepen. Denk hierbij aan:   

Rente en afschrijving
All-Risk-verzekering
Vervangend vervoer na 24 uur
Houderschapsbelasting
Ongevallenverzekering inzittenden
Europese pechhulp
Onderhoud en reparaties

De verschillende zakelijke leaseoplossingen van de Hongqi

Full operational lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van full operational lease, dan betaal je een vast bedrag per maand om de Hongqi te gebruiken, zonder dat je eigenaar wordt van de auto. Hedin Automotive blijft juridisch en economisch gezien eigenaar van de leaseauto. Dit betekent dat Hedin Automotive alle eventuele financiële risico’s van jou overneemt en jij geen omkijken naar je auto hebt. Dit is dan ook de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen.

Financial lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van financial lease, dan koop je jouw Hongqi als het ware op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. De aankoopsom van de auto wordt gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere investeringen.
Het aanschaffen van een Hongqi met behulp van financial lease wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Hongqi toevoegen aan jouw wagenpark

Bij Hedin Automotive hebben we altijd een zakelijke leaseoplossing die past bij jouw situatie en organisatie. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Stel je vraag via het contactformulier of neem contact op met Business Solutions wanneer het een aanvraag van meerdere auto's betreft. Zij zijn gespecialiseerd in aanvragen voor de groot zakelijke markt. 

Alle details van de Hongqi E-HS9 als zakelijke leaseauto

Benieuwd wat de Hongqi E-HS9 jou te bieden heeft als leaseauto? Bekijk onze video, ontdek de veelzijdigheid van deze elektrische SUV en vraag vrijblijvend een offerte aan voor zakelijke lease via Hedin Automotive. 

Veelgestelde vragen over een Hongqi zakelijke leasen

Welke kosten zijn bij een zakelijk leasecontract inbegrepen?

In het operational leasecontract zijn de volgende kosten opgenomen:  

  • kosten voor afschrijving 
  • rente 
  • houderschapsbelasting 
  • WA + casco verzekering 
  • ongevallenverzekering inzittenden 
  • motorrijtuigen en rechtsbijstandverzekering 
  • onderhoud en banden 
  • recht op vervangend vervoer na 24 uur 
  • administratiekosten 
  • hulp bij pech in Nederland.  

Welke vormen van het zakelijk leasen van een Hongqi zijn er?

Je hebt de keuze uit full operational lease en financial lease. Kies je voor zakelijke lease op basis van full operational lease, dan betaal je een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken, zonder dat je eigenaar wordt van de auto. Kies je voor zakelijke lease op basis van financial lease, dan koop je de auto als het ware op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. Meer informatie over financial lease (financieren) vind je hier.

Wat is de minimale looptijd voor het zakelijk leasen van een Hongqi?

De minimale looptijd is 12 maanden en maximaal 60 maanden. Daarnaast kun je kiezen voor een kilometrage tussen de 10.000 en 40.000 kilometer per jaar. Voor meer informatie of advies staan we klaar in onze vestigingen

Waar kan ik een proefrit maken in een Hongqi?

Je bent van harte welkom in een van onze vestigingen. Je kunt je proefrit aanvragen via het contactformulier. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?