Alfa Romeo garage van Hedin Automotive in Alkmaar

Openingstijden Alfa Romeo servicepunt Hedin Automotive in Alkmaar

Hét Alfa Romeo servicepunt van Alkmaar en omgeving

Voor onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel ben je van harte welkom bij ons Alfa Romeo servicepunt in Alkmaar. Hier staat ons team van gespecialiseerde monteurs voor je klaar en werken we met originele Alfa Romeo-onderdelen, om jouw auto in topconditie te houden.
Daarnaast hebben wij een mooie selectie met tweedehands Alfa Romeo modellen voor je klaarstaan. Deze kun je direct bij ons kopen, leasen of financieren.

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak of neem telefonisch contact met ons op. Graag tot snel!

Bij onze Alfa Romeo garage in Alkmaar hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Alfa Romeo op voorraad in Alkmaar

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Alfa Romeo personenauto, bij Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive in Alkmaar ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

Alfa Romeo onderhoud en service

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Hedin Automotive ben je daarom van harte welkom om jouw Alfa Romeo te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.