Alfa Romeo Stelvio private lease

Een echte Italiaanse SUV leaseauto voor het hele gezin.

Private lease de Alfa Romeo Stelvio voor een vast maandbedrag!

De Stelvio is een innovatieve en vooruitstrevende SUV die nog echt Alfa Romeo DNA heeft. De Stelvio is uitgerust met de nieuwste rijhulpsystemen. Deze geven de hoogste veiligheid en comfort. De bestuurder blijft uiteraard altijd het initiatief houden, daar is het een Alfa Romeo voor.

Voor een vast bedrag per maand rijd je al in de nieuwe Stelvio. Hier zit alles van 24/7 pechhulp tot een allrisk verzekering bij inbegrepen. 

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Alfa Romeo Stelvio

De Alfa Romeo Stelvia eerst ervaren?

Laat jezelf overtuigen door het karakter van de Alfa Romeo Stelvio en stap zelf achter het stuur tijdens een proefrit. Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe auto. 

Private lease de Alfa Romeo Stelvio

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Stelvio private lease

Wat kost het private leasen van een Alfa Romeo Stelvio?

Je rijdt al in een Alfa Romeo Stelvio met private lease vanaf €794,- per maand. Bij dit bedrag zit alles inbegrepen wat je nodig hebt om zorgeloos te rijden. 

Hoe groot is de Alfa Romeo Stelvio?

De Alfa Romeo Stelvio is een compacte vijfdeurs SUV met plek voor vijf passagiers inclusief de bestuurder. De Stelvio beschikt over een kofferbak van 525 liter.