Subaru zakelijk leasen

De modellen van Subaru staan bekend om de uitstekende betrouwbaarheid, veiligheid, het gebruiksgemak, comfort en natuurlijk als de beste trek-auto. Reden genoeg om een Subaru zakelijk te willen leasen. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk de verschillende mogelijkheden en modellen online. Liever direct contact? Wij zijn bereikbaar op 088 - 292 38 10.

Zakelijk leasen uit voorraad

De kans is groot dat we een Subaru in onze showroom hebben staan welke aansluit bij jouw wensen. Zeker wanneer je op zoek bent naar extra rijk uitgeruste modellen tegen uitstekende leaseprijzen. Bekijk de gehele voorraad online en vraag gemakkelijk een proefrit aan. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen.

De verschillende vormen van zakelijk leasen

 
Full operational lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van full operational lease, dan betaal je een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken, zonder dat je eigenaar wordt van de auto. Hedin Automotive blijft juridisch en economisch gezien eigenaar van de leaseauto. Dit betekent dat Hedin Automotive alle eventuele financiële risico’s van jou overneemt en jij geen omkijken naar je auto hebt. Dit is dan ook de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen.

Voordelen van operational lease van Hedin Automotive:

 • Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een leaseauto
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • Je hebt geen verzekering nodig op naam van jouw bedrijf
 • Je behoudt de opbouw van schadevrije jaren
 • Je hebt geen omkijken naar reparaties en onderhoud
 • Je hebt niet het risico dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
 • Je hebt geen omkijken naar de eventuele administratie
 • Je rijdt altijd in een nieuwe en representatieve auto.
 
Financial lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van financial lease, dan koop je de auto als het ware op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. De aankoopsom van de auto wordt gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere investeringen.

Het aanschaffen van een auto met behulp van financial lease wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Met financial lease van Hedin Automotive financier je een auto voor 100% exclusief BTW. Ook geniet je van deze unieke voordelen: 

 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • De rente- en afschrijvingskosten trek je fiscaal af
 • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
 • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen door het aanbieden van een inruilauto
 • Je combineert Financial Lease extra voordelig met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive.

TIP! Ervaar Subaru

Een proefrit op maat, wie wil dat nu niet? Een auto uitkiezen behoort vaak tot een van de lastigste aankoopbeslissingen. Vreemd is dat zeker niet. Bij het aanschaffen van een auto spelen geld en emotie een grote rol, zijn de keuzemogelijkheden groot en geeft de verkeerde aankoop veel zorgen. Wij helpen je graag met de ideale proefrit, zo weet je zeker dat een Subaru bij je past. Het idee is simpel. Je geeft aan hoe de ideale proefrit eruit ziet en wij gaan aan de slag! Wij regelen de juiste auto('s) en plannen de elementen voor de proefrit. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een proefrit te maken met een caravan/trailer.

Hedin Automotive - Jouw Subaru specialist

Hedin Automotive heeft een officiële Subaru Dealer vestiging in Amersfoort waarmee de regio midden Nederland wordt bediend, maar ook ver daarbuiten weten onze klanten onze servicegerichte aanpak en passie voor het prachtige merk te waarderen. 

Steeds meer klanten overwegen een Subaru te leasen of zakelijk te financieren in plaats van deze volledig zelf aan te schaffen. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Subaru?

Welke Subaru modellen kan ik zakelijk leasen?

Op dit moment is het mogelijk om de Subaru XV, Subaru Forester en Subaru Outback te leasen via een financial of (full) operational lease constructie. 

Welke zakelijke leasevormen zijn er voor Subaru?

Voor het aanschaffen van een auto van de zaak heb je als ondernemer een aantal keuzes. Volledig zelf betalen, financieren en leasen zonder eigenaar te worden. Afhankelijk van de situatie heeft elke leasevorm zijn eigen voordelen. Wij adviseren je graag over.

 • Financial Lease: Het spreiden van de investering in maandelijkse termijnen.
 • Full operational lease: Vaste looptijd en kilometrage + Maandelijkse bijdrage voor rente, afschrijving, verzekering en servicecomponenten
 • Netto operational lease: Vaste looptijd en kilometrage + Maandelijkse bijdrage voor rente, afschrijving en verzekering

Vragen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke leasen? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?