Kopen vanaf

€ 59.795

Bijtellingspercentage

22%

De Subaru Forester: een unieke mild hybride SUV

De Subaru Forester is de enige juiste keuze voor wie een veilige, betrouwbare en praktische SUV zoekt met een ruime laadruimte en een hoog trekgewicht. Hij combineert alle eigenschappen die al jaren belangrijk zijn voor Subaru met moderne mild-hybrid-techniek. Hierdoor rijd je zuinig én beleef je een bijzonder soepele rijervaring. Hij is door onafhankelijke testinstanties uitgeroepen tot de veiligste auto in zijn klasse en zijn permanente vierwielaandrijving, slimme techniek en veiligheidssystemen maken hem uniek.

Nieuw in de Forester-familie is de Sport uitvoering. Deze sportieve versie biedt comfort, veiligheid en veelzijdigheid, zoals elke Forester, nieuw zijn de sportieve elementen die de auto een geheel eigen uitstraling geven.

Vind de uitvoering die bij je past en vraag eenvoudig een proefrit of offerte aan!

Subaru Forester uitvoeringen bij Hedin Automotive

Downloads

Wil je nog meer weten over de Subaru Forester? In onze online brochure en prijslijst vind je alle informatie die je nodig hebt. Download deze nu. 

Maak een proefrit in de Subaru Forester

Ervaar de Subaru Forester zelf tijdens een proefrit bij een van onze Hedin Automotive vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.  

Comfort voor iedereen

De Subaru Forester heeft een nóg grotere laadruimte dan zijn voorganger, een elektrisch te bedienen achterklep en een lage tildrempel. Dit zijn slechts enkele zaken die de Forester tot een van de meest veelzijdige en praktische SUV’s op de markt maakt. Dankzij een trekgewicht van 1.870 kg heeft hij geen enkele moeite met een paardentrailer of caravan en heeft hij dankzij zijn permanente vierwielaandrijving maximale grip op elke ondergrond.
De Forester is uitgerust met verschillende veiligheidssystemen. Zo krijg je hulp bij het rijden van EyeSight. Dit systeem werkt als een tweede paar ogen op de weg. Hij maakt gebruik van twee camera’s met beeldherkenning en als hij mogelijk gevaar waarneemt, zoals een auto of voetganger, waarschuwt hij je en indien nodig remt hij af.

Hedin Automotive is jouw Subaru-dealer

Bij Hedin Automotive zijn wij specialist op het gebied van Subaru. In onze showroom staat het meest complete aanbod Subaru Forester voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen. 

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Subaru Forester

Wat is de prijs van de Subaru Forester?

De Subaru Forester is leverbaar vanaf € 52.995.

Is de Subaru Forester volledig elektrisch?

Nee, de Subaru Forester heeft een hybride motor. Hij combineert de Subaru Boxer benzinemotor met een elektrische motor.  

Wat is het trekgewicht van de Subaru Forester?

De nieuwe Subaru Forester heeft een maximaal trekgewicht van maar liefst 1.870 kilogram.