Onze moderne Subaru werkplaats

Je geeft jouw Subaru natuurlijk niet zomaar uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij onze Subaru-vestiging in Amersfoort werken alleen technici die iedere Subaru professioneel onderhouden met passie voor het merk. Van APK, tot (periodiek) onderhoud en vakkundig schadeherstel. Als erkend Subaru-dealer ben je bij ons aan het juiste adres.

Subaru onderhoud, acties en onderdelen bij Hedin Automotive

Subaru APK bij Hedin Automotive

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment waarbij jouw Subaru gekeurd wordt op meerdere onderdelen zoals de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. De prijs is altijd € 29 all-in, dus inclusief de roet-/viergasmeting en afmelding bij het RDW. Wij kennen jouw Subaru van binnen- en buiten, waardoor de APK snel en vakkundig kan worden uitgevoerd. Je kunt blijven wachten of gebruik maken van ons tijdelijke vervoer. 

Subaru ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Subaru en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Subaru-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Subaru en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Subaru repareren.

Subaru onderhoud

Van periodiek tot specialistisch onderhoud. Wij hebben alles in huis om je Subaru vakkundig te onderhouden en eventuele reparaties uit te voeren. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen waardoor jouw Subaru zijn waarde behoud en je weer veilig de weg op kunt om kilometers te maken. 

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Subaru onderhoud

Wanneer moet mijn Subaru onderhoud hebben?

Een standaard onderhoudsinterval van 12 maanden of 15.000 kilometer wordt vaak gehanteerd. Je kunt het onderhoudsschema van jouw Subaru altijd zelf terugvinden in het garantieboekje wat bij de auto is geleverd. Bij nieuwe modellen verschijnt er meestal een melding in je dashboard als het tijd is voor onderhoud. Vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op. 

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Subaru?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Heeft Hedin Automotive onderhoudsacties voor Subaru?

Ja, wij hebben geregeld acties voor service- en onderhoudsbeurten. Hier vind je de lopende acties en het bijkomende voordeel.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Subaru?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Subaru?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Subaru zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijg je garantie op het werk dat wij verrichten.

Werken er bij Subaru-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde monteurs?

Jazeker. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van het merk zelf.

Ik heb schade aan mijn Subaru, kan ik dan ook bij Hedin Automotive terecht?

Jazeker, wij zijn gespecialiseerd in het repareren van grote en kleine schades, zoals krassen, deukjes of raamschade. Meer weten? Vind hier meer informatie over Hedin Automotive Schadeherstel. Je kunt ons ook altijd bellen op 088 292 71 00.