Nieuwe Subaru voorraad

Hedin Automotive heeft de grootste voorraad nieuwe Subaru's van Nederland. Jouw voordeel? Scherpe prijzen en direct rijden. Hulp nodig bij het vinden van jouw nieuwe Subaru? Neem dan contact op met Hedin Automotive via 088-2923610 of kom langs bij één van onze vestigingen.

Nieuwe Subaru kopen, leasen of financieren?

Een nieuwe Subaru koop, lease of financier je bij dé Subaru dealer van Nederland. Hedin Automotive is al jarenlang Subaru dealer en heeft altijd meerdere nieuwe Subaru's op voorraad. 

Waarom een nieuwe Subaru uit voorraad?

Het grootste voordeel van het kopen, leasen of financieren van een nieuwe Subaru uit voorraad is het prijsvoordeel, bij ons vind je de populairste modellen voor aantrekkelijk prijzen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij scherpe inkoopcondities bij de importeur en dat voordeel kunnen we doorrekenen aan jou.

Veelgestelde vragen over nieuwe Subaru's

Ontvang ik garantie bij een nieuwe Subaru?

Elke nieuwe Subaru wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie (volledig).  Is jouw auto bijna 5 jaar oud (met max 150.000 km)? Dan adviseren wij om voor het aflopen van de garantie altijd een eindegarantie-controle te laten uitvoeren, zodat eventuele storingen en defecten nog binnen de garantietermijn worden opgelost. 

Welke Subaru modellen zijn nieuw leverbaar?

Op dit moment zijn de Subaru XV, Forester en Outback nieuw leverbaar? De XV en Forester kunnen ook geleverd worden met de nieuwste e-BOXER hybride technologie.