De huidige Subaru modellen

Subaru XV - nieuw - page image - 1

Subaru XV


De Subaru XV past zich aan in stijl met de hoogst mogelijke comfort.

Subaru Outback - Field - page image

Subaru Outback


De Outback staat bekend om zijn luxe, veiligheid en betrouwbaarheid.

Subaru - Forester e-boxer - -uitvoering 2

Subaru Forester


Een mild hybride SUV zoals je nog niet eerder zag. 

De Subaru Solterra

Met veel plezier introduceert Hedin Automotive de nieuwe elektrische SUV van Subaru: de Solterra. Dit nieuwe model zal verwachtingen gaan overtreffen, door onder andere een actieradius van rond de 400 km aan te bieden. Is de accu bijna leeg? Geen probleem! De auto laadt zich binnen 30 minuten tot 80% op. Als een van de eersten het rijplezier ervaren? Plan dan nu een proefrit.

Maak kennis met de modellen van Subaru en ga op avontuur

Hedin Automotive is officieel erkend merk-dealer van Subaru en bij ons vind je alle modellen die in Nederland beschikbaar zijn. Dus ben je opzoek naar de Subaru Solterra, XV, Forester of Outback? Dan ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres.

Ontdek online verschillende Subaru modellen en vraag direct een proefrit of vrijblijvende offerte aan. Liever de modellen in het echt bekijken? Kom dan langs in onze vestiging in Houten.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Subaru modellen

Welke Subaru modellen verkoopt Hedin Automotive?

Bij Hedin Automotive vind je alle modellen die in Nederland worden geleverd. Dit zijn de Subaru Solterra, XV, Forester en Outback.

Waar worden de Subaru modellen gemaakt?

Alle modellen die in Nederland geleverd worden zijn in Japan gemaakt (XV, Forester, Outback). De zeer strenge kwaliteitsnormen die in de fabriek worden gehanteerd staan garant voor bewezen Japanse topkwaliteit.

Waar kan ik de brochures / prijslijsten van de Subaru modellen vinden?

Op onze modellenpagina kun je de prijslijsten en brochures downloaden. Papieren brochures zijn te verkrijgen in de vestiging.

Welk model van Subaru is het goedkoopst?

De Subaru XV is het meest voordelige model van Subaru en is verkrijgbaar vanaf € 40.500. Ontdek hier het model. 

Heeft Subaru ook elektrische modellen?

Ja, de Subaru Solterra is de 100% elektrisch SUV van Subaru. Ontdek hier het model. 

Verkoopt Hedin Automotive ook tweedehands Subaru modellen?

Jazeker! Wij hebben een aantal mooie tweedehands Subaru modellen voor je klaarstaan. Ontdek hier het aanbod occasions en vind de Subaru die bij je past!