Subaru private lease voorraad

Toe aan een nieuwe auto, maar wil je niet al je spaargeld kwijt zijn aan de aanschaf ervan? Ga dan voor Private Lease. Voor een vast bedrag per maand rij je in een gloednieuwe Subaru en zijn al je kosten gedekt. Met een model uit onze voorraad rij je ook nog eens snel in je nieuwe auto.

Subaru private leasen

Kies je ervoor om een Subaru privé te leasen dan kies je voor zorgeloos genieten. Alles wat er aan kosten bij een auto komt kijken is immer inbegrepen. Van een all risk verzekering en de wegenbelasting tot onderhoud en reparatie. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Ontdek  bij Subaru-dealer Hedin Automotive wat wij voor jou op het gebied van private lease kunnen betekenen.  

Ga proefrijden in je nieuwe Subaru

Heb jij de XV, Forester of Outback van je dromen gevonden en wil je weten of deze auto bij je past? Plan een proefrit en leer jouw mogelijk nieuwe Subaru echt kennen. Een afspraak plannen voor een proefrit kan eenvoudig via deze website of neem contact op met de vestiging waar jouw Subaru staat. We zien je graag binnenkort in een van onze showrooms.