Openingstijden Jaguar-dealer Hedin Automotive in Alkmaar

Dé meest moderne Jaguar dealer van Alkmaar en omstreken

Goed nieuws! Wij zijn verhuisd naar ons gloednieuwe pand in Alkmaar aan de Parelweg 5!

De afgelopen paar maanden is er hard gewerkt om dit mooie pand af te ronden en het resultaat is nóg mooier dan wij hadden verwacht. Met deze nieuwe stap durven wij dan ook te zeggen klaar te zijn voor de toekomst. Met de meest moderne showroom en werkplaats in het land, kunnen wij niet wachten jou te verwelkomen in ons nieuwe pand.

Ben jij op zoek naar een Jaguar in de regio Alkmaar? Kom dan snel bij ons langs. Ook voor onderhoud en reparatie van jouw Jaguar ben je bij ons aan het juiste adres. 

Bij onze vestiging in Alkmaar hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Blijf je liever in Purmerend?

Liever jouw auto in Purmerend laten onderhouden? Dan ben je van harte welkom bij ons officiële Jaguar servicepunt aan de Component 74.

Onze deuren staan wagenwijd open

Onze nieuwe showroom is een échte eyecatcher op een A-locatie direct langs de A9. Naast deze centrale locatie, is de vestiging van alle gemakken voorzien. De showroom beschikt over maar liefst twee verdiepingen en is voorzien van voldoende ruimte, een speciale afleverruimte en een configuratie hoek waar je op groot scherm jouw nieuwe droomauto kunt samenstellen.

Ook de werkplaats is voorzien van nieuwe apparatuur en beschikt over de meest geavanceerde technieken om uw auto zo veilig en zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen. Wij gebruiken daarbij uiteraard onze specialistische kennis en officiële merkonderdelen.