Jaguar occasions

Een betrouwbare Jaguar occasion koop je bij Hedin Automotive. Bij onze Jaguar occasions kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina. Hulp nodig bij het vinden van jouw Jaguar occasion? Neem dan contact op of kom langs bij één van onze vestigingen.

Vind je droomauto tussen onze Jaguar occasions bij Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé Jaguar occasion specialist van Noord-Holland. In onze vestigingen hebben wij een grote voorraad Jaguar occasions staan. Onze Jaguars occasions zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen van zowel Jaguar als Hedin Automotive. Zo weet je zeker dat je een betrouwbare Jaguar occasion koopt. 

Jaguar is een Brits automerk, bevindt zicht in het luxe segment en bouwt kwalitatief hoogwaardig auto's. Het bedrijf is in 1922 begonnen en hield zicht toen voornamelijk bezig met de productie van zijspancombinaties voor motorfietsen en heette destijds tot de Tweede Wereld Oorlog de Swallow Sidecar Company, afgekort SS. Daarna werd de naam logischerwijs veranderd en deed de naam 'Jaguar' voor het eerst zijn intrede met een compleet nieuwe lijn van sedans en sportwagens deed in 1935.

In 1990 werd het merk door de Ford Motor Company samen met Volvo, Land Rover en Aston Martin ondergebracht in de Premier Automotive Group. Sinds 2008 maakt het samen met Land Rover onderdeel uit van de Indiase fabrikant Tata.

Populaire Jaguar occasions modellen

Bij Hedin Automotive hebben wij een grote voorraad Jaguar occasion modellen met verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden. Zo hebben wij tweedehands Jaguar E-PACE, Jaguar I-PACE, Jaguar XE, Jaguar XF, Jaguar XKR en de snelle Jaguar F-Type. Jaguar bouwt naar eigen zeggen veilige, betrouwbare, krachtige en exclusieve auto's en biedt verschillende carrosserievormen aan. Zo zijn de Jaguar I-PACE en de elektrische E-PACE bijzonder comfortabele SUV's en is een tweedehands Jaguar XE of Jaguar XF uiterst geschikt als zakelijke auto.

Maak een proefrit in een Jaguar occasion bij een occasion-dealer van Hedin Automotive

Maak een afspraak voor een proefrit en kom erachter of een Jaguar occasion écht bij je past! We helpen je graag bij het vinden van de juiste Jaguar occasion en beantwoorden met liefde al je vragen. Maak eenvoudig een afspraak via de button op de desbetreffende occasion-pagina of neem contact op met de vestiging waar de Jaguar occasion staat. Deze contactgegevens vind je ook op de specifieke pagina van de Jaguar occasion.

Waar kan ik een Jaguar occasion-dealer van Hedin Automotive vinden?

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een Jaguar occasion die bij je past. Je kunt hiervoor terecht bij onze vestiging in Purmerend of in Alkmaar. Een overzicht van onze Jaguar-dealers vind je hier. Graag tot snel!

Een Jaguar occasion kopen, leasen of financieren?

Heb je een mooie tweedehands F-type gevonden? Of ga je voor een occasion I-PACE of E-PACE? Bij Jaguar-dealer Hedin Automotive kun je ervoor kiezen om jouw Jaguar occasion te kopen, leasen of te financieren. De mogelijkheden kunnen echter verschillen per auto. Op iedere pagina behorend tot de Jaguar occasions pagina's staat daarom aangegeven of de auto ook geschikt is voor leasing of financiering. En heb je nog vragen of wil je je laten adviseren? Neem dan gerust contact op!

Waarom koop je een Jaguar occasion bij Hedin Automotive?

Jaguar occasions van Hedin Automotive hebben minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij iedere Jaguar occasion van Hedin Automotive rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Dit valt nog verder uit te breiden met extra Hedin Certified-servicepakket om zonder zorgen in jouw nieuwe Jaguar occasion te kunnen rijden.

Hedin Automotive vertegenwoordigt zeventien toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Land Rover, Nissan, Renault, Kia en Opel en heeft een groot aantal vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering.

Veelgestelde vragen over Jaguar occasions

Welke Jaguar modellen zijn er als occasion te koop?

Het occasion-aanbod van Hedin Automotive wisselt doorlopend. Maar wij bieden praktisch elk model aan. Daarnaast helpen wij je graag in je zoektocht naar een geschikte Jaguar occasion in binnen en buitenland. 

Wat is mijn huidige auto waard en kan ik deze inruilen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan zeker! Je kunt eenvoudig een indicatieve inruilwaarde berekenen met onze online taxatie tool. Deze vind je op iedere occasion-pagina vinden. De definitieve inruilwaarde zal worden bepaald tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Welke controles en garanties krijg ik bij aanschaf van een tweedehands Jaguar?

Tweedehands Jaguars van Hedin Automotive zijn allemaal gecontroleerd en in goede conditie en hebben minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij aanschaf van iedere tweedehands Jaguar rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina

Kan ik de garantieperiode van een Jaguar occasion verlengen?

Ja, dat kan met de aanvullende Hedin Automotive Occasions Servicepakketten. Lees hier meer over de verschillende servicepakketten van Hedin Automotive of neem contact met ons op. We adviseren je graag!

Is een tweedehands Jaguar zuinig?

Dat verschilt per model en uitvoering. In de specificaties kun je het energielabel en het type brandstof altijd terug vinden. Hier staat aangegeven of het model op benzine of diesel rijdt, of dat hij elektrisch is. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de Hedin Automotive-dealer waar jouw Jaguar occasion staat. 

Kan de BTW van een tweedehands Jaguar verrekend worden?

Dat hangt er vanaf of het een BTW- of marge-auto is. Hedin Automotive verkoopt zowel BTW-auto’s als marge-auto’s, wat inhoudt dat het voor de zakelijke rijder soms wel terug te vorderen is en soms niet. Selecteer deze eis eenvoudig in het filtermenu of informeer bij de vestiging waar jouw tweedehands Jaguar staat of de BTW terug te vorderen is.