Jaguar zakelijke lease

Ons doel is de meest gewaardeerde partner voor jou te zijn in (zakelijke) mobiliteit.

Zakelijk een Jaguar leasen

Een Jaguar herken je meteen aan zijn elegante uitstraling. Het comfort van de bestuurder en andere inzittende staat centraal bij deze luxe en sportieve auto’s. De kenmerkende eigenschappen van de Jaguar modellen maken het fijne auto’s voor zakelijke lease. Benieuwd naar de verschillende modellen van Jaguar? Of naar de mogelijkheden van zakelijke lease? Wij helpen je graag. Voor direct contact zijn wij bereikbaar op 088 - 292 37 10.

Een vast maandbedrag
Ook direct uit voorraad leasen
Maximale flexibiliteit

Zakelijke leasen uit voorraad

Bij Hedin Automotive hebben we altijd prachtige en rijk uitgeruste Jaguars op voorraad. Deze modellen kunnen we snel leveren met zakelijke lease voor een scherp bedrag per maand. De kans is groot dat we jouw Jaguar al klaar hebben staan. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad om te zien of de auto die jij zoekt ertussen staat. Als je wat gevonden hebt kan je een afspraak maken voor een proefrit om jezelf te laten overtuigen door de charmes van Jaguar.

De verschillende vormen van zakelijk leasen

 
Financial lease

Bij Hedin Automotive begrijpen we dat de aanschaf van een nieuwe auto voor je onderneming een grote investering is. Daarom bieden we financial lease aan. Met financial lease financieren we de aankoopsom van je auto maar ben je wél direct de eigenaar van het voertuig. Erg handig als je ruimte wil overhouden voor andere investeringen voor je onderneming. Zo profiteer je van de voordelen van een nieuwe koopauto zonder de risico’s voor je onderneming.

Met financial lease van Hedin Automotive financier je een auto voor 100% exclusief BTW. Ook geniet je van deze unieke voordelen: 

 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • De rente- en afschrijvingskosten trek je fiscaal af
 • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
 • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen door het aanbieden van een inruilauto
 • Je combineert Financial Lease extra voordelig met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive.
 
Full operational lease

Met full operational lease kies je voor totale zekerheid. Wij financieren dan het aankoopbedrag van je auto maar zorgen er ook voor dat je alle nodige services ontvangt. Van onderhoud tot 24/7 pechhulp. Alle kosten van het rijden van een nieuwe Jaguar worden verwerkt in een vast bedrag per maand. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten. Regel je zaken zoals een verzekering liever zelf? Dan is netto operational lease dé oplossing voor jou. Wij financieren dan nog steeds de aankoop van je nieuwe Jaguar, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de nodige diensten.

Voordelen van operational lease van Hedin Automotive:

 • Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een leaseauto
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • Je hebt geen verzekering nodig op naam van jouw bedrijf
 • Je behoudt de opbouw van schadevrije jaren
 • Je hebt geen omkijken naar reparaties en onderhoud
 • Je hebt niet het risico dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
 • Je hebt geen omkijken naar de eventuele administratie
 • Je rijdt altijd in een nieuwe en representatieve auto.

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Jaguar

Welke Jaguar modellen kan ik zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Jaguar heeft een gevarieerd aanbod modellen. Bij Hedin Automotive kun je alle modellen zakelijk leasen. Van de XE tot de I-PACE.

Kan ik ook een Jaguar uit voorraad rijden met zakelijk lease?

Ja, dat kan. In onze showrooms staan meerdere rijk uitgeruste Jaguar modellen die je zakelijk kan leasen voor een scherp bedrag per maand. 

Wat zijn de voordelen van zakelijke lease?

Met zakelijke lease kies je voor een nieuwe Jaguar voor een vast bedrag per maand. Je profiteert van dezelfde voordelen als bij het kopen van een auto met minder hoge kosten.  

Meer weten over het zakelijk leasen van een Jaguar?

Heb je een vraag over zakelijke leasen? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?