Met onderhoud bij Hedin Automotive, erkend Jaguar-dealer, behoud jouw Jaguar zijn waarde  

Als erkende Jaguar dealer is het onze taak om jouw Jaguar veilig, betrouwbaar en in topconditie te houden. In ons moderne werkplaats in Purmerend (en binnenkort Alkmaar) werken wij graag aan jouw auto. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, schadeherstel of de APK. Bij ons werken vakspecialisten met passie voor het merk Jaguar en dat zie je terug in de manier waarop ze jouw auto onderhouden. 

Jaguar onderhoud en onderdelen bij Hedin Automotive

Jaguar onderhoud

Onze vakspecialisten draaien hun hand niet om voor een kleine of grote onderhoudsbeurt aan jouw Jaguar. Of het nu gaat om een periodieke controle of een probleem wat meer kennis vraagt. Bij Jaguar dealer Hedin Automotive ben je aan het juiste adres. Wij kennen je Jaguar van binnen en van buiten en hebben alles in huis om hem vakkundig te onderhouden. Uiteraard werken wij alleen met originele onderdelen, zodat je auto zijn waarde blijft houden. 

Jaguar APK

Is je auto na 3 of 4 jaar toe aan de APK dan krijg je hier vanuit het RDW bericht over. Na dit bericht ben je verplicht om je auto te laten keuren. Wij helpen je hier als erkende Jaguar dealer graag mee. Voor slechts €39,95 kan je auto al gekeurd worden. Doordat onze monteurs je auto goed kennen is deze keuring zo gedaan. Wil je liever niet wachten, dan is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Een afspraak voor de APK plan je snel en eenvoudig online. 

Jaguar ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Jaguar en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Jaguar-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Jaguar en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Jaguar repareren.

Reparatie en vervanging

Een koppakking, distributieriem of koppeling. Het zijn cruciale onderdelen in je auto. En ja, ook deze onderdelen gaan wel eens kapot of moeten tijdig vervangen worden om erger te voorkomen. Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor het vervangen van deze en andere onderdelen in en aan je auto. Ontdek wat wij op dit vlak voor jouw auto kunnen betekenen. 

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Jaguar onderhoud bij Hedin Automotive

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Jaguar bij Hedin Automotive?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Jaguar?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom is het verstandig om voor een officiële Jaguar-dealer zoals Hedin Automotive te kiezen?

Door onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer blijft je fabrieksgarantie behouden. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Hedin Automotive te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Jaguar zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Werken er bij Jaguar-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde monteurs?

Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van het Jaguar zelf.

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan zeker. Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Hedin Automotive zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.