DS Automobiles modellen bij Hedin Automotive

Ontdek de uitvoeringen, prijzen, voorraad en meer.

Onze DS modellen

Travel in style - een weekend Parijs cadeau!

DS Automobiles wil een onbetaalbare ervaring met je delen. Wanneer je een DS koopt, private leaset of financiert, ontvang je een weekend naar Parijs voor twee personen inclusief een dinercruise over de Seine. En bij inruil van je huidige auto krijg je tot wel € 4.500 inruilvoordeel! Deze actie loopt t/m 27 mei.

Start deze ervaring door een proefrit te maken in één van onze DS modellen. Laat je verleiden en ontdek de Art of Travel. Het gevoel van comfort, luxe en eigenzinnigheid moet iedereen ervaren.

Wat houd je nog tegen? Koop, private lease of financier nu jouw nieuwe DS bij onze DS Salon in Groningen.

De unieke modellen van DS vind je bij Hedin Automotive

DS staat bekend om haar unieke designs en innovatieve modellen met een sportieve en luxe uitstraling. DS is een Frans automerk en is in 2015 ontstaan als een afsplitsing van het merk Citroën. Naast benzine- en dieselmotoren produceert het merk ook elektrische DS modellen onder het label E-TENSE. Dus ben je op zoek naar een DS 3 Crossback, DS 4, DS 7 Crossback of een van de DS E-TENSE modellen? Wij helpen je graag in je zoektocht of bij het samenstellen van jouw ideale DS.

Vraag online een offerte of proefrit aan voor de DS van jouw keuze of kom langs in onze showroom.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over DS modellen bij Hedin Automotive

Welke DS modellen kan ik bij Hedin Automotive kopen leasen of financieren?

Bij ons kun je terecht voor alle DS modellen. Hedin Automotive is erkend merk-dealer en heeft alle DS modellen die in Nederland verkrijgbaar zijn voor je klaarstaan.

Heeft DS ook elektrische modellen?

Ja, de elektrische en hybride modellen van DS worden met het label E-TENSE aangeduid. Meer informatie over de elektrische modellen van DS vind je hier.

Waar kan ik de prijslijst of de brochure van een specifiek model van DS vinden?

Op onze modelpagina's kun je de prijslijsten en brochures downloaden. Selecteer een DS model in het menu of in het overzicht om naar de modelpagina te gaan, vervolgens vind je daar alle downloads. Papieren brochures zijn te verkrijgen in onze vestiging.

Ik zoek een DS occasion. Heeft Hedin Automotive ook tweedehands DS modellen?

Ja, bekijk hier onze voorraad. Dit zijn vaak jong gebruikte DS modellen en altijd in goede conditie. Bekijk ons aanbod en vind de occasion bij je past!