Onderhoud, reparatie, APK en meer voor jouw DS Automobiles

Is jouw DS toe aan onderhoud, een reparatie of verloopt de APK bijna? Hedin Automotive is merk-erkend dealer en wij werken met originele onderdelen. Onze gespecialiseerde monteurs kennen jouw DS door en door en houden jouw DS in topconditie. 

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak bij onze DS-vestiging. Graag tot snel!

DS Automobiles APK, bandenwissel, onderdelen en meer...

DS - service en onderhoud - page image -6

DS Automobiles APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht voor alle Nederlandse auto’s. Je krijgt automatisch bericht als jouw DS toe is aan een APK. Bij ons kost de APK voor jouw DS kost in combinatie met een onderhoudsbeurt € 19,95. Voor een losse APK betaal je € 39,95.

DS - service en onderhoud - page image -8

DS Automobiles zomer- en winterbanden

Verschillende seizoenen vragen om verschillende banden. Kies voor optimale veiligheid en kies voor de juiste zomer- en winterbanden. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste set en staan voor je klaar wanneer jouw DS toe is aan een bandenwissel.

Hedin Automotive - Werkplaats - page image - 12

DS onderdelen

Door het tijdig vervangen of repareren van onderdelen aan jouw DS blijft jouw auto in topconditie. Wij hebben alles in huis om jouw auto betrouwbaar en veilig te houden, van grote onderdelen tot kleine lampjes. 

Het beste onderhoud voor jouw DS

Bij Hedin Automotive staat een team van gecertificeerde monteurs klaar voor jou en jouw DS. Je kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine en grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en het vervangen van de accu van jouw DS. Wij onderhouden en repareren jouw DS, maar leveren ook officiële DS merk-onderdelen en accessoires.

Plan jouw werkplaatsafspraak eenvoudig online in onze werkplaatsplanner.

25% korting op accessoires

Tijdens de zomercheck krijg je maar liefst 25% korting op accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een dakkoffer, speciale zonneschermen of ga voor een koelbox voor optimaal vakantiegenot. Kom langs bij een van onze vestigingen en vraag naar meer informatie over de actie en al onze accessoires.

DS Automobiles ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je DS en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende DS-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van DS Automobiles en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw DS repareren.

Kleine of grote beurt voor jouw DS? Kom naar DS-dealer Hedin Automotive

Heeft jouw DS een kleine beurt of grote beurt nodig? Op basis van de onderhoudshistorie en kilometerstand bepalen we samen of een kleine of grote beurt nodig is. Bij een kleine beurt controleren wij de vitale delen en functies van je DS. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt de monteur het oliefilter. Bij de grote beurt gaat de inspectie verder. Jouw DS wordt hierbij op bijna alle delen gecontroleerd en vindt er indien nodig reparatie aan slijtagedelen plaats. Zijn er onvoorziene reparaties geconstateerd? Dan voert onze DS-monteur deze vakkundig uit, na jouw toestemming.

Reparatie en DS onderdelen vervangen

Bij Hedin Automotive hebben wij gecertificeerde monteurs, specialistische apparatuur én originele merk-onderdelen om jouw DS in topconditie te houden. Het is belangrijk om onderdelen tijdig te laten vervangen of indien nodig te laten repareren. Zo voorkom je grotere schade of slijtage, blijft de waarde van jouw DS zo optimaal mogelijk behouden en blijf je bovendien veilig rijden.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over DS onderhoud en reparatie bij Hedin Automotive

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn DS bij Hedin Automotive?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn DS?

Dit kan via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Is Hedin Automotive erkend DS-dealer en werken jullie met originele DS onderdelen?

Ja. Bij ons werken gecertificeerde merkspecialisten en wij werken met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je DS zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Ik heb schade aan mijn DS. Kan ik bij Hedin Automotive terecht voor schadeherstel?

Ja, dat kan. Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door DS zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Hedin Automotive zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd. Bekijk de vestigingen van Schadeherstel voor een locatie bij jou in de buurt.