Een DS zakelijk leasen voor een vast bedrag per maand

Kies voor het zakelijk leasen van een DS bij Hedin Automotive en profiteer van een complete service. Je betaalt een vast bedrag per maand en rijdt zorgeloos in een gloednieuwe DS op basis van Full Operational Lease.

Voor ieder leasebudget is een DS beschikbaar. Ga naar ons modellenoverzicht of bekijk direct onze voorraad!

DS Automobiles zakelijke lease modellen bij Hedin Automotive

Een DS zakelijk leasen? Bekijk onze voorraad

Bekijk onze voorraad DS modellen en vind direct jouw zakelijke leaseauto. Onze DS Automobiles uit voorraad zijn rijk uitgerust en zijn scherper geprijsd dan een nieuw te configureren DS. Door onze jarenlange ervaring hebben wij scherpe inkoopcondities bij de importeur en dat voordeel rekenen we direct door naar jou. Daarnaast zijn onze DS modellen uit voorraad direct leverbaar, dus heb je niet te maken met lange levertijden. Welke DS ga jij zakelijk leasen?

Welke kosten zijn er inbegrepen bij DS zakelijke lease?

Kies je voor het zakelijk leasen van een DS bij Hedin Automotive, dan kies je voor een uitgebreide service. Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:   

Rente en afschrijving
All-Risk-verzekering
Vervangend vervoer na 24 uur
Houderschapsbelasting
Ongevallenverzekering inzittenden
Europese pechhulp
Onderhoud en reparaties

DS Automobiles zakelijke lease via Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive helpen we je graag bij het vinden van de beste zakelijke lease oplossing, passend bij jouw situatie en organisatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Stel ons je vraag via het contactformulier, ontdek de DS modellen uit voorraad of kom langs in een van onze DS-vestigingen voor vrijblijvend advies voor het zakelijk leasen van een DS.

Stel jouw vraag over het zakelijk leasen van een DS Automobiles

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over DS zakelijke lease bij Hedin Automotive

Welke DS modellen kan ik zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Alle DS modellen zijn geschikt voor zakelijke lease. We helpen je graag bij het vinden van een geschikt model uit voorraad of bij het samenstellen van een nieuwe DS en voorzien je van het nodige advies.

Kan ik een DS uit voorraad zakelijk leasen?

Ja, dat kan. Onze DS voorraad modellen kun je met zakelijke lease direct rijden voor een scherp maandbedrag. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad of kom langs in een van onze DS-vestigingen.

Wat is de minimale looptijd voor het zakelijk leasen van een DS?

De minimale looptijd is 12 maanden en maximaal 60 maanden. Daarnaast kun je kiezen voor een kilometrage naar keuze. Heb je vragen over de verschillende opties of wens je advies? We helpen je graag in een van onze vestigingen.

Waar kan ik de DS-vestiging van Hedin Automotive vinden?

Onze DS-dealers vind je hier. Graag tot snel!