Schadeherstel en ADAS rijhulpsystemen kalibreren

Je kunt iets gemakkelijk herstellen, maar iets góed herstellen is een ander verhaal. Dit is natuurlijk al langer bekend, maar met de nieuwe ADAS rijhulpsystemen (Advanced Driver Assistance Systems) die in alle nieuwe auto’s worden aangebracht is dit nóg belangrijker gebleken. Het is van groot belang dat alle apparatuur nauwkeurig wordt hersteld. Want wat gebeurt er als jouw parkeerhulp niet juist staat afgesteld? Of erger nog, als jouw Active Lane Control er centimeters naast zit of als het noodremsysteem niet goed staat afgesteld? Dan ontstaan er levensgevaarlijke situaties.

ADAS hulpsystemen kalibreren bij Hedin Automotive

Kalibratie is precisiewerk waarbij de afwijking van de rijhulpsystemen wordt gemeten en zo nodig wordt aangepast. Het kalibreren van ADAS rijhulpsystemen vereist professionele apparatuur en de kunde hiermee om te gaan. Hedin Automotive Schadeherstel heeft deze apparatuur in huis en wij hebben onze schade technici speciaal opgeleid om hier mee om te kunnen gaan. Bij Hedin Automotive ontvang je na de kalibratie van de systemen een schaderapport dat alles weer juist is afgesteld volgens de fabrieksinstructies en -waardes.

Hedin Automotive is gecertificeerd schadeherstelbedrijf

Hedin Automotive is merk-erkend dealer en gecertificeerd schadeherstelbedrijf van 19 automerken. Dit houdt bijvoorbeeld in dat onze medewerkers verschillende opleidingen volgen bij de fabrikanten, hier certificaten voor behalen en officiële merkonderdelen gebruiken. Op deze manier kunnen wij schades perfect herstellen en apparatuur juist kalibreren, zodat de nauwkeurigheid (en dus veiligheid!) van jouw auto opnieuw gegarandeerd kan worden volgens de fabrieksspecificaties en -eisen.

Hedin Automotive is een schadeherstelbedrijf met de juiste ervaring

Naast het feit dat onze medewerkers opleidingen hebben gevolgd zijn het ook echte ervaringsdeskundigen. Als jouw Opel Astra, Ford Focus of Volvo XC90 gerepareerd moet worden kun je er vanuit gaan dat tientallen je voor zijn gegaan en wij hierdoor veel ervaring op hebben gedaan. Dit geldt voor ieder merk en voor ieder model. Dit zorgt ervoor dat wij snel en deskundig de schade herstellen conform fabrieksspecificaties, waardoor wij een korte doorlooptijd en hoogwaardig schadeherstel kunnen garanderen.

Hedin Automotive staat voor je klaar wanneer dat nodig is. Dus heb je schade gereden? Maak eenvoudig en snel een afspraak en we repareren jouw auto weer als nieuw!