Krassen verwijderen

Laat je krassen in de autolak verwijderen door Hedin Automotive

Lakschade aan je auto?

Krassen in de lak van je auto: of ze nou groot of klein zijn, wij kunnen ze voor je verwijderen. Je autolak ziet er weer als nieuw uit. Ook voor doffe plekken, schaafplekken en andere onregelmatigheden in de lak ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres.  

Grote of kleine krassen herstellen

Het schuren van een autosleutel, een tak langs de weg of een hoge stoep. Een kras in de lak is al snel gemaakt. Als de beschadiging niet door de eerste laklaag heen is, is het niet nodig om het beschadigde onderdeel opnieuw te spuiten. Vaak kunnen we deze beschadigingen herstellen door het onderdeel te polijsten. Bij grote of diepe krassen, moet er een nieuwe laklaag op het beschadigde onderdeel worden aangebracht. 

Krassen verwijderen bij Hedin Automotive

Krassen in de lak van je auto? Of ze nou groot zijn of klein, wij kunnen ze voor je verwijderen. De lak van je auto ziet er weer als nieuw uit. Ook voor doffe plekken, lichte schaafplekken en andere onregelmatigheden in de lak ben je bij Schadeherstel van Hedin Automotive aan het juiste adres.  

Veelgestelde vragen over krassen verwijderen

Moet ik met krassen mijn auto opnieuw laten spuiten?

Auto’s hebben meerdere laklagen. Als de verf onder de eerste laklaag niet beschadigd is, is het niet nodig om de auto opnieuw te spuiten. Bij iets grotere krassen kan de beschadiging vaak met spotrepair worden hersteld. Als de krassen heel groot zijn, moet de auto opnieuw gespoten worden. 

Wat is spotrepair?

Bij spotrepair hoeft het beschadigde onderdeel niet helemaal opnieuw gespoten te worden. Wij herstellen de beschadiging zonder dat je achteraf kleurverschil ziet.